Esteu aquí

L'Ajuntament del Prat rep un premi d'Administració Oberta

En reconeixement a la implantació i ús de l'administració digital en la seva organització i amb la relació amb la ciutadania i les empreses

Mijoler premi digital

El regidor d'Economia, Bon Govern i Transparència del Prat, Lluís Mijoler (dreta), va recollir el premi en nom de l'Ajuntament.

divendres, 27 gener, 2017 - 14:00

L'Ajuntament del Prat ha rebut un premi d'Administració Oberta, que atorga el Consorci d'Administració Oberta de Catalunya (AOC), en el marc del II Congrés de Govern Digital, celebrat aquesta setmana a Barcelona. 

Els premis s'atorguen als ajuntaments i consells comarcals que van destacar l’any 2016 en la implantació de l’administració digital a les serves organitzacions. Aquest reconeixements s’atorguen d’acord amb uns indicadors objectius que proposa el Consorci AOC. Els resultats de l’anàlisi d’aquests indicadors i de l’ús dels serveis d’Administració electrònica es publiquen en l’Informe d’e-Administració a Catalunya.

Els Reconeixements s’han dividit en cinc categories d’acord amb el nombre d’habitants.  En el cas del Prat, municipis de més de 50.000 habitants.  

El regidor d'Economia, Bon Govern i Transparència del Prat, Lluís Mijoler, va recollir el premi en nom de l'Ajuntament. Tot seguit podeu escoltar una entrevista a Mijoler emesa per El Prat Ràdio (91.6 FM).

 

Compartir

Noticies relacionades

Ple municipal setembre 2024

dimecres, 25 setembre, 2024 - 21:15

L’Ajuntament segueix impulsant la modernització de la xarxa d’aigua potable amb un nou projecte de renovació de canonades

El plenari aprova una modificació pressupostària que incrementarà en 7.000...
Ple de juliol 2024

dijous, 25 juliol, 2024 - 20:30

El Prat aprova un Pla Director per reforçar la Formació Professional i adaptar-la a les necessitats del futur

El document, elaborat amb la participació dels agents implicats i que ha...