Esteu aquí
Tartars, cebitxes i amanides creatives
Carn, peix i marisc cru seran la base per a l’elaboració de diferents receptes amb aquestes tècniques. A més, també s’elaboraran ràpides i sorprenents amanides com acompanyament, ideals per a l’època estiuenca.
Tallerista: Diego Molina
-
Accessible
Cursos relacionats
Sabors de l'horta
Tipus: Cuina
Quan: 27/01/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Iniciació als aeris: teles, trapezi i cèrcol
Tipus: Circ
Quan: 29/01/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Seqüències aèries en teles, trapezi i cèrcol
Tipus: Circ
Quan: 29/01/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Circ en família: malabars
Tipus: Circ
Quan: 31/01/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes