Esteu aquí

La Festa Major comptarà amb un punt d'informació sobre alcohol, drogues i relacions sexuals

Adreçat especialment a la gent jove, amb professionals que oferiran assessorament. També s'hi podran aconseguir preservatius masculins i femenins

dimecres, 20 setembre, 2017 - 11:30

Durant aquesta Festa Major, i per segon any consecutiu, el pàrquing de l'estació acollirà durant les nits de divendres i dissabte una carpa informativa amb professionals que assesoraran i informaran sobre el risc del consum abusiu de begudes alcohòliques i altres drogues, així com sobre les relacions sexuals i afectives. També oferiran preservatius masculins i femenins. 

Les persones presents a la carpa tindran contacte directe amb les persones que s'hi acostin, a través de diàleg informal i incorporant la perspectiva de gènere, el foment del respecte, la diversitat i la tolerància. Aquest servei s'adreça a tota la població, però especialment a la franja jove, on hi trobaran assessorament i pautes preventives i de reducció de riscos. 

Aquest servei que ofereix l'Ajuntament segueix les línies de treball dels serveis municipals de Salut Pública i Consum, a més de les accions preventives i serveis específics que s'ofereixen durant tot l'any. Amb motiu de la Festa Major es reforça així el servei, ja que hi ha espais de festa i oci nocturn, susceptibles de produir-s'hi situacions de risc.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 26 setembre, 2024 - 13:45

El Prat Nocturn, un clàssic dels actes previs de la Festa Major

Més de 2.800 persones reviuen el passat del Prat a través d'una experiència...

dijous, 26 setembre, 2024 - 12:45

La Festa Major comptarà de nou amb un Punt lila

La Festa Major del Prat comença demà i des de l’Ajuntament es treballa amb l’objectiu que tota la ciutadania pratenca pugui gaudir-la obertament. Un any més, s’acti...

dimecres, 25 setembre, 2024 - 15:00

Creació, art i artesania a L'Aparador, el mercat de la Festa Major del Prat!

El diumenge 29 de setembre, d'11 a 21 h, trobrareu tallers gratuïts, espai de...