divendres, 3 novembre, 2017 - 08:15
El Pota Blava ha arribat a les semifinals d'El Plat Favorit dels Catalans, concurs que premiarà al millor plat elaborat amb productes de qualitat catalans reconeguts amb els segells de DOP (Denominació d'Origen Protegida) i IGP (Indicació Geogràfica Protegida).
En el cas del Pota Blava, la xef Susana Aragón ha estat l'escollida per la revista Cuina per representar els xefs del Prat. A més, en aquesta tercera fase del concurs, el Pota Blava tindrà el suport de Carme Ruscalleda, xef que el 2015 va apadrinar les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, i que coneix les virtuts gastronòmiques d’un producte únic.
Després de les dues primeres fases superades, El Plat Favorit inicia les semifinals del 2 al 8 de novembre, en què es podrà votar per Internet entre quatre plats. Es classificaran els dos més votats, que passaran a la final del 8 al 19 de novembre. Els dos plats finalistes tindran un premi: es podran reservar i comprar preparats als establiments d’Ametller Origen i Casa Ametller.
El plat vencedor es farà públic el 19 de novembre al Fòrum Gastronòmic, que enguany se celebrarà a Girona.
El concurs està patrocinat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i cervesa Estrella Damm, amb el suport d’Ametller Origen i amb la col·laboració del Fòrum Gastronòmic de Girona, Mas Uniformes i la Federació Catalana d’IGP i DOP. Catalunya Ràdio és el mitjà oficial del concurs.
dijous, 28 novembre, 2024 - 13:45
dimecres, 27 novembre, 2024 - 15:45
dimecres, 27 novembre, 2024 - 12:45