Esteu aquí
Encarxofa't
![](https://www.elprat.cat/sites/default/files/styles/image_principal_large/public/artichokes-759753_1920.jpg?itok=mEpAUKF5)
Vine a fer una volta al món amb la carxofa com a ingredient principal, la verdura més emblemàtica del Prat, amb una llarga tradició de conreu al municipi. Cuinarem saborosos plats de Grècia, Catalunya, Itàlia, el Marroc i França.
Tallerista: Cuinant cultures
-
Accessible
Cursos relacionats
![](https://www.elprat.cat/sites/default/files/styles/image_principal_large/public/PLANTILLA%20SARANDONGA%20%287%29_1.png?itok=evw0V0AY)
Més enllà de la calçotada
Tipus: Cuina
Quan: 18/02/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
![](https://www.elprat.cat/sites/default/files/styles/image_principal_large/public/IMG_20241007_114143.jpg?itok=1cPkjfy9)
Entre lectures
Tipus: Lectura i escriptura
Quan: Del 19/02/2025 al 30/04/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Tancades
![](https://www.elprat.cat/sites/default/files/styles/image_principal_large/public/IMG_20241007_114143_0.jpg?itok=1uEFX5CD)
Entre lectures
Tipus: Lectura i escriptura
Quan: Del 19/02/2025 al 30/04/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Tancades
![](https://www.elprat.cat/sites/default/files/styles/image_principal_large/public/Ribera_OF_Receptes%20per%20l%27any%20nou%20xin%C3%A8s.png?itok=6upeCkSe)
Cuina i cultures: Receptes per l'any nou xinès
Tipus: Cuina
Quan: 19/02/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades