Esteu aquí
Sopes, gaspatxo i cremes de primavera

Arriba el bon temps i les sopes d’hivern ja ens escalfen massa. Ens comença a venir més de gust, hidratar-nos amb receptes més fresques i lleugeres. Veurem com podem combinar i triturar fruites i verdures de temporada, llegums i altres condiments per aconseguir un gaspatxo de cireres o de maduixots, de mongetes vermelles, cremes de cogombre i poma o pèsols, sopa amb mill, entre d’altres. Utilitzarem productes de proximitat, ecològics i de temporada.
Tallerista: Mercè Homar
-
Accessible
Cursos relacionats

Les possibilitats de l'arròs
Tipus: Cuina
Quan: 10/03/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades

Cuina Japonesa
Tipus: Cuina
Quan: 13/03/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades

Circ en família: Clown
Tipus: Circ
Quan: 14/03/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes

Compreses de tela
Tipus: Manualitats
Quan: 15/03/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes