Esteu aquí

Sopes, gaspatxo i cremes de primavera

Arriba el bon temps i les sopes d’hivern ja ens escalfen massa. Ens comença a venir més de gust, hidratar-nos amb receptes més fresques i lleugeres. Veurem com podem combinar i triturar fruites i verdures de temporada, llegums i altres condiments per aconseguir un gaspatxo de cireres o de maduixots, de mongetes vermelles, cremes de cogombre i poma o pèsols, sopa amb mill, entre d’altres. Utilitzarem productes de proximitat, ecològics i de temporada.

Tallerista: Mercè Homar

  • Accessible

Cursos relacionats

Puntades amb Overlock

Tipus: Manualitats
Quan: Del 10/02/2025 al 24/02/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Cosmètica natural: Labials

Tipus: Manualitats
Quan: 11/02/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Activitat Cancel·lada

Plats de cullera d'ahir i d'avui

Tipus: Cuina
Quan: 12/02/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes

Cuina en família

Tipus: Cuina
Quan: Del 13/02/2025 al 20/02/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes