Esteu aquí

El Prat ofereix moltes possibilitats per fer voluntariat

A la nostra ciutat hi ha moltes entitats que necessiten persones que estiguin disposades a dedicar-hi el seu temps i energia

divendres, 5 octubre, 2018 - 10:30

El Punt de Voluntariat del Prat, ubicat a les Cases d’en Puig, vol donar difusió a totes les crides de voluntariat dels seus projectes i animar la ciutadania pratenca a participar-hi activament. 

El voluntariat sempre ha ajudat les entitats a fer del Prat un lloc millor per viure, col·laborant amb els seus projectes i a la seva transformació social. A la nostra ciutat hi ha moltes entitats que necessiten persones que estiguin disposades a dedicar el seu temps i energia per a millorar la vida de la ciutat en àmbits molt diversos: ambiental, social, cultural, educatiu o esportiu. 

Crides del Punt de Voluntariat, entre altres: 

Contacte amb el Punt del Voluntariat

Si voleu participar en alguna de les crides contacteu amb el Punt del Voluntariat presencialment, telefònicament o via e-mail. Allà us assessoraran sense compromís, explicant-vos amb deteniment quines oportunitats per fer voluntariat hi ha a la ciutat i us ajudaran a començar el camí.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 4 octubre, 2024 - 13:30

El Prat aposta per a la prevenció del suïcidi aprofitant la commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental

El lema de la campanya és: “Parlem del suïcidi. Hi has pensat?”

dijous, 3 octubre, 2024 - 12:15

Arriba la nova edició del “Hype de les emocions”, el cicle de tallers per al benestar emocional dels i les joves

Els tallers començaran el 10 d’octubre i oferiran eines pràctiques per...

dijous, 26 setembre, 2024 - 12:45

La Festa Major comptarà de nou amb un Punt lila

La Festa Major del Prat comença demà i des de l’Ajuntament es treballa amb l’objectiu que tota la ciutadania pratenca pugui gaudir-la obertament. Un any més, s’acti...