Jornada oberta a tota la ciutat, on es podrà interactuar amb les activitats que els centres educatius i equipaments culturals han estat treballant durant el curs escolar al voltant de la llengua anglesa. Es podran trobar diversitat d'activitats dissenyades per alumnat, famílies i professorat, (jocs, espais de conversa, actuacions en directe, storytelling ...) on es podrà posar en pràctica l'anglès d'una forma informal i lúdica. I tot això amb els auxiliars de conversa assignats a cada centre educatiu.

Al matí de 11 a 14h podreu trobar a l'alumnat i professorat de l'escola Galileo Galilei (Finger Print), l'escola St. Jaume (Robotics), l'Institut Salvador Dalí (Mystery solving game), l'Institut les Salines (Pictionary), l'escola Ramon Llull (Scavenger Hunt), l'escola Charles Darwin (Snakes and Ladders), l'escola del Parc (Alladin), i també el professorat i l'alumnat dels English Workshops ens oferiran tallers de robòtica i stop motion! A l'àrea d'espai obert podreu practicar Baseball amb l'escola Josep Tarradellas. Hi col·labora també l'escola d'Arts en Viu amb un combo de l'EMMP.

A la tarda de 16 a 19h hi trobarem a l'escola Bernat Metge (Radio BM), a l'escola Joan Maragall (Typhoon), a l'escola J. Verdaguer (Bookmarks), a l'escola Terra Baixa (Dreamcatchers), a l'Institut Salvador Dalí (Elite) i a l'Institut Ribera Baixa (Music Quiz). Podreu també fer tastet dels English Workshops esportius i artístics.

Espai gastronòmic de l'AGT Baix Llobregat durant tot el dia!

We hope you join in!

  • Accessible

Activitats relacionades