Esteu aquí

Comunicat de l'Ajuntament del Prat sobre el canvi de nom de l'aeroport

divendres, 21 desembre, 2018 - 15:00

Respecte del canvi de nom de l'aeroport del Prat anunciat avui pel Govern espanyol, l'Ajuntament del Prat ha emès el següent comunicat:

En referència a les declaracions en roda de premsa de la ministra portaveu Isabel Celaá pel que fa a l’anunci de canvi de nom de l’aeroport del Prat, segons les quals el Consell de Ministres, reunit avui extraordinàriament a Barcelona, ha aprovat anomenar-lo Josep Tarradellas, Lluís Tejedor, alcalde del Prat,  confirma que, efectivament, la decisió li ha estat comunicada oficialment aquest mateix matí per la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet. En la conversa, la ministra ha informat Tejedor que el nom oficial de l’aeroport passarà a ser Barcelona-El Prat-Josep Tarradellas.

L’Ajuntament del Prat considera que aquesta decisió s’inscriu dins l’àmbit del simbolisme en les actuals relacions Catalunya - Espanya i, per tant, el consistori i la ciutadania seguiran anomenant-lo Aeroport del Prat. Per aquesta raó, l’Ajuntament no contribuirà en cap polèmica a l’entorn d’aquesta iniciativa del govern de Madrid.

Compartir

Noticies relacionades

Ple municipal setembre 2024

dimecres, 25 setembre, 2024 - 21:15

L’Ajuntament segueix impulsant la modernització de la xarxa d’aigua potable amb un nou projecte de renovació de canonades

El plenari aprova una modificació pressupostària que incrementarà en 7.000...
Ple de juliol 2024

dijous, 25 juliol, 2024 - 20:30

El Prat aprova un Pla Director per reforçar la Formació Professional i adaptar-la a les necessitats del futur

El document, elaborat amb la participació dels agents implicats i que ha...