Esteu aquí

L'Escola Pepa Colomer inclou la pau, els drets humans i la justícia global al currículum

divendres, 1 febrer, 2019 - 10:30

L’Escola Pepa Colomer és un dels centres pilots en els quals s’està treballant la inclusió al currículum escolar dels valors de la pau, els drets humans i la justícia global.  

Dimecres passat, amb motiu de la commemoració del Dia Escolar de la No Violència i la Pau, s'hi va fer una activitat amb la col·laboració de l’alumnat. Es va construir una piràmide de la pau a partir de caixes amb missatges. Els infants també van llegir,  davant de la comunitat educativa, poemes i desitjos sobre la pau.

Amb aquesta acció, la comunitat educativa renova el seu compromís amb la convivència en pau i de rebuig de la violència. L'objectiu és promoure entre els nens i nenes societats pacífiques i inclusives per al desenvolupament sostenible, l’accés a la justícia per a tothom i la construcció d’institucions eficaces, responsables i inclusives a tots els nivells. 
 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 26 setembre, 2024 - 12:45

La Festa Major comptarà de nou amb un Punt lila

La Festa Major del Prat comença demà i des de l’Ajuntament es treballa amb l’objectiu que tota la ciutadania pratenca pugui gaudir-la obertament. Un any més, s’acti...

dijous, 19 setembre, 2024 - 14:30

Comença un nou cicle de Ciutats Defensores dels Drets Humans al Prat

Enguany, hi haurà una sessió oberta a la ciutadania i la resta estaran...

dimecres, 18 setembre, 2024 - 12:15

La lliçó inaugural puja el teló del curs escolar 2024-2025

L’acte va aplegar més de 200 persones al Cèntric