Esteu aquí
Acte de cloenda Jornades FP.Prat 2019
L’objectiu d’aquest acte de cloenda és generar un espai de trobada i debat entre els diferents professionals relacionats amb la formació professional: empreses, docents dels instituts i altres agents econòmics i socials del territori.
Enguany compartirem la reflexió sobre el que implica trobar-nos immersos en l’era digital amb el fort impacte que això està provocant en les nostres vides. Els canvis són de tal magnitud que ja podem dir que ens trobem davant la quarta revolució industrial que es caracteritza per la utilització de tota una sèrie de tecnologies que permeten la hibridació del món físic i el digital, un fenomen que ha vingut a anomenar-se Indústria 4.0. L’estudi que es presentarà analitza l’impacte laboral de la Indústria 4.0 a Catalunya pel que fa a l’evolució de l’ocupació en els propers anys, la tipologia de les ocupacions que tenen més probabilitat de ser automatitzades, l’afectació a les condicions de treball i la importància de la formació per aprofitar les avantatges d’aquest procés.
PROGRAMA
17.45 h Recepció i lliurament de documentació
18.00 h Benvinguda a càrrec del Sr. Lluís Tejedor, l’alcalde
Ponència “Les professions del futur. L’impacte laboral de la Indústria 4.0 a Catalunya” , a càrrec del Sr. Joan Miquel Hernández Gascón, Cap de l’Àrea d’Anàlisi Estratègica, Direcció General d’Indústria
Cloenda i lliurament de reconeixements a les empreses
19.15 h Networking empresarial (refrigeri a càrrec del curs de PFI-PTT d’Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració de l’Institut Illa dels Banyols)
Més informació i inscripcions:
consellfp@elprat.cat / 93 379 00 50 (ext. 5484)
-
Accessible
Activitats relacionades
Jornada Tècnica de la Fira Avícola
Tipus: Jornada
Quan: 25/11/2024
On: Centre de Promoció Econòmica
Tertúlia del Voluntariat per la llengua (VxL)
Tipus: Tertúlia
Quan: 26/11/2024 - 16:30 h
On: Centre de Normalització Lingüística
Tertúlia del Voluntariat per la llengua (VxL)
Tipus: Tertúlia
Quan: 27/11/2024 - 18:30 h
On: Centre de Normalització Lingüística