Esteu aquí

L'Ajuntament ofereix ajuts al pagament de l'IBI de 2019

Per a persones en atur de llarga durada, famílies monoparentals i pensionistes amb escassa capacitat econòmica

Un edifici del Prat.

dijous, 28 febrer, 2019 - 09:45

Com en anys anteriors, l'Ajuntament del Prat concedeix ajuts de fins al 50% de l'IBI (Impost de Béns Immobles) de l'habitatge habitual a persones que estiguin en atur de llarga durada (540 dies en els darrers 2 anys), famílies monoparentals i pensionistes amb escassa capacitat econòmica. 

Per accedir a l'ajut cal estar empadronat al Prat i ser contribuent de l'IBI per l'habitatge habitual, amb independència del seu valor cadastral. A més, la suma dels ingresssos anuals de les persones que conviuen a l'habitatge no pot superar uns límits determinats.

Canvis en els llindars

Respecte de l'any anterior s’han incrementat significativament els llindars de renda per poder optar a aquests ajuts. El motiu és l'increment del salari mínim interprofessional, que s'estableix com a base per establir els llindars. 

Presentació de les sol·licituds

Les sol·licituds d'ajuts es poden presentar a l'OIAC o a la secció de Gestió Tributària de l'Ajuntament (c. del Centre, 26 - 30) fins al 31 de maig. 

Consulteu la informació completa dels ajuts

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 26 setembre, 2024 - 12:45

La Festa Major comptarà de nou amb un Punt lila

La Festa Major del Prat comença demà i des de l’Ajuntament es treballa amb l’objectiu que tota la ciutadania pratenca pugui gaudir-la obertament. Un any més, s’acti...
Ple municipal setembre 2024

dimecres, 25 setembre, 2024 - 21:15

L’Ajuntament segueix impulsant la modernització de la xarxa d’aigua potable amb un nou projecte de renovació de canonades

El plenari aprova una modificació pressupostària que incrementarà en 7.000...

dijous, 19 setembre, 2024 - 14:30

Comença un nou cicle de Ciutats Defensores dels Drets Humans al Prat

Enguany, hi haurà una sessió oberta a la ciutadania i la resta estaran...