Esteu aquí

El Prat coopera amb el Salvador en reciclatge i eliminació de residus

dimecres, 8 maig, 2019 - 11:45

El passat diumenge 5 de maig va sortir cap al Salvador una delegació tècnica dels ajuntaments del Prat, Gavà i Viladecans, per dur a terme diferents activitats de reflexió, formació i intercanvi de coneixements sobre reciclatge i eliminació de residus a personal polític i tècnic d’aquell país centreamericà.

El  projecte planteja la implementació de l’estratègia de gestió integral de residus a dos àmbits d’actuació, un al territori de l’àrea metropolitana de San Salvador, subvencionat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, i un altre a la zona oriental del país.

El passat mes de novembre va venir al Prat una delegació amb representació política i tècnica de municipis del Salvador, que van poder visitar i conèixer de primera mà el model, les infraestructures i els sistemes que es fan servir a Catalunya en aquest àmbit i així fer un primera pressa de contacte.

Aquest projecte de cooperació directa al desenvolupament prioritza el treball conjunt entre personal tècnic d’ambdues parts, amb l’objectiu de compartir coneixements i experiències per millorar la gestió de les ciutats, millorar les eines i treballar per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030, que són comuns a tots els països del món.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 4 octubre, 2024 - 13:30

El Prat aposta per a la prevenció del suïcidi aprofitant la commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental

El lema de la campanya és: “Parlem del suïcidi. Hi has pensat?”

dijous, 3 octubre, 2024 - 12:15

Arriba la nova edició del “Hype de les emocions”, el cicle de tallers per al benestar emocional dels i les joves

Els tallers començaran el 10 d’octubre i oferiran eines pràctiques per...

dijous, 26 setembre, 2024 - 12:45

La Festa Major comptarà de nou amb un Punt lila

La Festa Major del Prat comença demà i des de l’Ajuntament es treballa amb l’objectiu que tota la ciutadania pratenca pugui gaudir-la obertament. Un any més, s’acti...