Esteu aquí

Joves "influencers" promouen l'ocupació juvenil en el sector industrial

L'Ajuntament del Prat se suma a la campanya #ChallengeIndustria que es fa a través d'Instagram

divendres, 14 juny, 2019 - 11:00

El Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat s'ha sumat a la campanya #ChallengeIndustria de la Diputació de Barcelona per fomentar l'ocupació juvenil en el sector industrial, en el marc del Projecte OIL.

Actualment, Instagram és la xarxa social més utilitzada entre el jovent. Per això la participació de joves influencers en els vídeos per trasmetre missatges són útils perquè tenen capacitat de mobilitzar i crear reaccions a altres usuaris.

Les noies i els nois solen tenir una visió molt limitada de les professions dels estudis de Formació Professional, cosa que els limita l’oportunitat d’imaginar-se com a professionals en el futur. Per això es grava un vídeo que desperti la curiositat per la indústria i estimuli les vocacions en ocupacions dins del sector.

Sector molt masculinitzat

El sector industrial està molt masculinitzat, però representa grans oportunitats laborals, perquè és on els sous són més alts, on hi ha més estabilitat laboral, on els drets laborals estan més reconeguts i on s’innova més en termes de tecnologia aplicada. Les noves tecnologies permeten una gran oportunitat per aconseguir atreure més dones cap a la indústria.

Vídeo 

Tot seguit podeu veure un vídeo on una jove youtuber, Alex Gibert, fa de tècnica d’instal·lacions de fred i calor a l’empresa pratenca SAT Remolar S.L. Al final del vídeo, la jove nomina a una altra influencer perquè accepti el repte i faci un nou vídeo en una empesa diferent.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 2 octubre, 2024 - 08:30

La Ricarda Shopping

5 d'octubre de 2022 de 16:00 a 22:30 h a La Ricarda

dilluns, 30 setembre, 2024 - 18:00

Torna el QuintoTapa Pota Blava amb gastronomia i activitats per assaborir el producte local

Del 10 al 27 d'octubre, el pollastre Pota Blava serà el protagonista a 25...

dijous, 26 setembre, 2024 - 13:15

Nova edició del Programa SEFED LLINDAR

El pròxim mes de novembre torna el programa SEFED LLINDAR, adreçat a joves...