Menú de Fira 2019

Descobreix els establiments del Prat que serviran plats especials amb el Pota Blava com a protagonista durant la Fira Avícola

Vint restaurants del Prat ofereixen diferents propostes per degustar el Pota Blava en les seves cartes durant el cap de setmana del 29 novembre a l'1 de desembre

Un any més, l'esperit de la Fira Avícola de la Raça Prat sortirà del recinte de la Granja de la Ricarda i s'estendrà per tota la ciutat gràcies a la campanya 'Tasta el Pota Blava als restaurants del Prat'. Durant la celebració de la 51a edició de la Fira Avícola, diferents restaurants del Prat ens convidaran a provar les seves propostes gastronòmiques amb el pollastre Pota Blava com a protagonista, ja siguin elaborades especialment per a l'ocasió, o bé com a plat ja ofert en les seves cartes.

I també carxofa!

La Carxofa Prat i altres productes frescos del Parc Agrari del Baix Llobregat acabaran de completar l'oferta d'aquesta festa gastronòmica que celebra i, alhora, reivindica la qualitat de la nostra cuina, una cuina amb personalitat pròpia basada en el producte de proximitat i sostenible, que situa al Prat en el panorama gastronòmic i atreu un públic de paladar exigent que comparteix els valors de proximitat i qualitat dels nostres productes agroalimentaris. Aquesta campanya compta amb l'especial col·laboració del Gremi de restauradors del Prat.

Vols saber què t'espera a cada un dels restaurants?

Fes clic sobre els establiments en el mapa i descobreix les seves propostes o descarrega el PDF d'aquí sota!

Restaurants que ofereixen Pota Blava durant el cap de setmana de la 51ª Fira Avícola

Del 29 de novembre a l'1 de desembre

1

9Cèntric

Plaça de Catalunya, 39 | Tel.: 93 379 56 00

 

Aperitiu: Croqueta de pollastre de pagès rostit.

1r plat: Amanida tèbia de Carxofa Prat i encenalls de pernil ibèric a la vinagreta de pinyons.

2n plat a escollir entre:

- Arròs de Carxofa Prat i Pota Blava confitada (mínim 2 persones)

- Caneló de Pota Blava amb beixamel trufada i suc de rostit

- Cuixa de Pota Blava cuinada 10 hores, suc de rostit, poma i prunes (supl. 5 €)

Postres: Pastís de xocolata sense farina.

 

Preu: 36 €

Beguda no inclosa.

2

Bembo

Parc de la Solidaritat del Prat | Tel. 93 101 09 73

Aperitiu del xef

1r plat a escollir entre:
- Amanida de Pota Blava confitat, anacards i pasta d'alvocat.
- Caneló de Pota Blava rostit amb beixamel trufada.

2n plat a escollir entre:
- Llauna de Pota Blava amb llagostins.
- Peix de la llotja a la brasa.

Postres: Pastís de tres llets tiramisu.

Inclou una beguda.

Preu: 45 €

3

Cafè L'Artesà

Carrer del Centre, 33 | Tel.: 93 378 81 87

Plats Pota Blava

Cuixa de pollastre Raça Prat cuit a baixa temperatura, amb el seu suc, acabat a la brasa del nostre Josper: 22,90 €

Gyozas de Potablava amb salsa hoisin: 12,90 €

Croquetes Potablava: 9,00 € (2 uts) | 4,50 € (4 uts)

Plats Carxofa Prat

Xips de carxofa: 9,90 €

Carxofa a la brasa amb salsa romesco: 2,60 €

Cor de Carxofes cuites embolicades amb pernil ibèric: 12,90 €

 

4

Cal Roger Restaurant

Avinguda del Remolar | Tel. 93 032 59 67

5

Casa Guijarro

Passatge Felip Trapero, 11 | Tel.: 93 379 41 55

 

1r plat: Carxofes del Prat amb calamarsons.

2n plat: Pollastre Pota Blava amb llagostins.

Postres: Flam de formatge.

Cervesa, refresc o vi                                              

Preu: 40 €

 

6

Catalunya i Aragó

Carretera de la Bunyola, 46 | Tel.: 93 370 22 50

 

1r plat a escollir entre:    

Carxofa Prat en textures amb oli fumat
Carxofa Prat al forn amb encenalls de pernil d'aglà
Ous trencats de Pota Blava amb patates i pernil ibèric

2n plat a escollir entre:    

Bacallà gratinat amb mussolina de 'Carxofa Prat'
Pollastre Pota Blava a la catalana amb ratafia, pinyons i prunes
Caneló casolà XL de pollastre Pota Blava amb tòfona

Postres a escollir entre:  

Gelat de cotó de sucre
La Cresta de xocolata
Flam d'ou casolà

Preu: 29,95 €

 

Menú infantil

 

Macarrons a la bolognesa
Escalopa de pollastre Pota Blava

Preu: 15 €

7

Delta Restaurant

Parc del Riu​ | Tel. 93 170 21 40

Plat Pota Blava: Wellington de cama i cuixa de pollastre Pota Blava confitat amb tòfones i nabius amb puré de poma a l'alfàbrega i suc de carn al brandi

 

8

El Capitán Garfio Marisqueria

Carretera de la Marina, 105 | Tel. 93 370 97 41

Arròs de Pollastre Pota Blava i Carxofa Prat: 19,80 € 

9

El Parc Nou

Carretera de l'Aviació, km 0.5 | Tel.: 93 370 60 08

 

1r plat: Carxofes fornejades amb crema de tomàquets tatemados i cruixent de pernil ibèric.

2n plat: Pollastre Pota Blava macerat amb brandi i espècies, acompanyat de salsa de vi negre, espàrrecs de marge i patates trencades.

Postres a escollir entre pastís o gelat.

Inclou beguda.

 

Preu: 38,00 €

10

Gran Mercat (Hotel Alfa Aeropuerto)

Carrer K, s/n, Zona Franca | Tel.: 93 336 25 64 | 610781759
Entrada principal Mercabarna (Barcelona). Aparcament gratuït.

 

1r plat: Crema de Carxofa Prat amb esferes de formatge d'ovella i gamba

2n plat: Pota Blava glacejada amb suc del seu rostit, crema de coliflor i fruita seca

Postres: Souflé de llimona amb ratlladura de llima

Aigua, copa de vi o cervesa

 

Preu: 30 €

 

11

La Garlanda

Carrer de Bagues, 26 | Tel.: 687 696 058

Entrants:

 

- Assortiment de croquetes

- Zurito de crema de carabassa amb sorra de pernil ibèric

- Tellerines a la planxa amb all i julivert

- Patates amb ou de Pota Blava i encenalls de foie

1r plat: Gotet de sorbet de llimona al cava

2n plat: Pollastre Pota Blava amb gambes i calamars

Postres, copa de vi i aigua

Preu: 37 €
 

12

La Carpa Natural Food by Emilio Sánchez Academy

Autovia Castelldefels C-31, km 191 | Tel.: 93 479 16 16

Dins del campus de l'acadèmia Sánchez-Casal

 
Per començar: Croquetes de Pota Blava amb romesco.

Entrant: Paté de Pota Blava amb cor de poma i les seves torrades.

Principal: Arròs de Pota Blava amb aroma de romaní.

Postres: Brownie de Carxofa Prat amb gelat de canyella.

Copa de vi o beguda

Preu: 35 €

13

La Santa

Carrer de Ferran Puig, 53 | Tel: 93 478 92 34

 

Hamburguesa de pulled Pota Blava amb amanida de col acompanyada amb xips de Carxofa Prat

 

Preu: 18 €

Inclou beguda a escollir

14

L'Àpat del Prat

Carrer de Jaume Casanovas, 6 | Tel. 673 346 162

Croquetes de pollastre Pota Blava rostit i pinyons amb chutney de pruna: 2,50 €
Arròs de verdures del Parc Agrari: 16,90 €
Ous de Pota Blava amb foie i chutney de tomàquet: 14,90 €

 

15

Lola's Brunch

Plaça de Pau Casals, 15 | Tel.: 670 215 779

 

Ous de Pota Blava remenats:

- Amb foie i figues

- Amb botifarra, poma i nous

- Amb albergínia i mel

 

16

Los Naranjos

Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 16 | Tel. 93 379 89 51

17

Mesón El Cortijo & Posa't Morat

Carrer de l'Estany de la Magarola, 5-7 | Tel.: 93 379 35 54

 
Entrant: 
Crema de calçots amb escuma de romesco i encenalls de torrezno.

1r plat: Tapeta d'arròs amb Carxofa Prat i espàrrecs verds.

2n plat: Cruixent de Pota Blava rostit a l'antiga amb salsa merlot, parmentier de nap i xips de remolatxa.

Postres: Crema catalana casolana amb escuma de vodka.

             

Preu: 37 € (IVA no inclòs)

No inclou beguda.

18

Rústic

Carrer Castella, 33 | Tel.: 93 370 14 03

 

Aperitiu sorpresa.

1r plat  a escollir entre:

- Ravioli de Pota Blava amb salsa de rostit de prunes i pinyons.
- Amanida de ventresca amb oliva esferificada i romesco.

2n plat a escollir entre:

- Lingot de Pota Blava i ceps lacat amb romaní i el seu demi glass.
- Bacallà llauna amb mongetes de Sant Pau.

Postres a escollir entre:

- Flam de formatge amb mousse de codony.
- Sorbet de mandarina i llimona.

Inclou beguda.

Preu: 43 €

19

Sinfonia (Hotel Sallés Ciutat del Prat)

Avinguda Remolar, 46 | Tel.: 93 378 83 33

 

Aperitiu: Mini torrada de pernil Ibèric.

1r plat a escollir entre:

- Amanida mediterrània amb formatge de rulo i fruita seca.
- Crema de carabassa del Parc Agrari amb xips de carxofa.

2n plat: Pollastre Pota Blava rostit a foc lent amb bolets de temporada.

Postres: Mató amb crestes de La Montserratina i mel.

Inclou: vi D.O. Penedès, aigua o refresc.

Preu: 45 €

 

20

Viva

Tel.: 93 605 98 01

Carretera de la Platja, 16

 

Resta de restaurants col·laboradors adherits al Menú de Fira:

1

Catalunya i Aragó

Tel.: 93 370 22 50
Carretera de la Bunyola, 46

 

1rs plats:    

  • 'CARXOFA PRAT' EN TEXTURES amb oli fumat
  • 'CARXOFA PRAT' Al FORN amb encenalls de Gla
  • OUS TRENCATS DE 'POTA BLAVA' amb patates i pernil ibèric

Plats principals:    

  • BACALLÀ GRATINAT amb mussolina de 'Carxofa Prat'
  • POLLASTRE 'POTA BLAVA' A la CATALANA amb Ratafia, pinyons i prunes
  • CANELÓ XL DE POLLASTRE 'POTA BLAVA' amb tòfona

Postres:

  • GELAT de cotó de sucre
  • LA CRESTA de xocolata
  • FLAM D'OU casolà

 

Preu: 25 € 

2

El Parc Nou

Tel.: 933 70 60 08
Carretera de l'Aviació, km 0.5

Plat únic a escollir:

  • Carxofes farcides de pernil i beixamel gratinades amb formatge parmesà i xips de moniato
  • Pollastre pota blava rostit a la catalana


Postres: Pastís o fruita del temps

                                                                              

Preu: 35 €