Esteu aquí
"Chocos, calamares..." i antropologia

"Chocos, calamares..." i braves, pebrotets fregits, pa amb tomàquet, i més! Cuinarem i degustarem aquestes tapes. Però, què és això que mengem? Què són les tapes? Per què mengem tapes? D'on venen els ingredients que mengem? El "tapeo" és universal?
Des de l'associacó l'Etnogràfica ens acopanyarà la Marta Ruiz, especialista en antropologia de l'alimentació, que ens guiarà en les reflexions sucoses que plantegem en la jornada. Què millor que uns fogons, una taula, unes tapes i una bona conversa per fer l'aperitiu d'un dissabte abans de dinar?
Talleristes:
Marta Ruiz Pascua, de l'associació l'Etnogràfica, antropologia per la transformació social
Albert Guasch, dinamitzador del projecte de gastronomia al Centre Cívic, als fogons.
-
Accessible
Cursos relacionats

Circ en família: hula hoop
Tipus: Circ
Quan: 11/04/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades

Cuina júnior: Rebosteria de Sant Jordi
Tipus: Cuina
Quan: 22/04/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes

Fem Tribu: Bombes de llavors
Tipus: Manualitats
Quan: 25/04/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades

Circ en família: equilibris sobre objectes
Tipus: Circ
Quan: 25/04/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes