Esteu aquí
República Txeca al plat
La capital d'aquest curs és Praga. Què en sabem d'aquest país europeu? A través de l'alimentació ens podem apropar a la cultura d'un país i així és com es planteja aquest curs monogràfic. Es prepararan algunes de les receptes més típiques del país i tastarem alguns elements de la seva cultura: Svíčková i Štrůdl.
Tallerista: Anna Mozikova
-
Accessible
Cursos relacionats
Taller d’scrap: junk journal
Tipus: Manualitats
Quan: Del 27/11/2024 al 18/12/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Seqüències fluides en elements aeris
Tipus: Circ
Quan: 27/11/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Croquetes gurmet
Tipus: Cuina
Quan: 09/12/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Cuina junior: postres nadalenques
Tipus: Cuina
Quan: 14/12/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Tancades