Esteu aquí

República Txeca al plat

La capital d'aquest curs és Praga. Què en sabem d'aquest país europeu? A través de l'alimentació ens podem apropar a la cultura d'un país i així és com es planteja aquest curs monogràfic. Es prepararan algunes de les receptes més típiques del país i tastarem alguns elements de la seva cultura: Svíčková i Štrůdl.

Tallerista: Anna Mozikova

  • Accessible

Cursos relacionats

Taller d’scrap: junk journal

Tipus: Manualitats
Quan: Del 27/11/2024 al 18/12/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Croquetes gurmet

Tipus: Cuina
Quan: 09/12/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes

Cuina junior: postres nadalenques

Tipus: Cuina
Quan: 14/12/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Tancades