Esteu aquí

República Txeca al plat

La capital d'aquest curs és Praga. Què en sabem d'aquest país europeu? A través de l'alimentació ens podem apropar a la cultura d'un país i així és com es planteja aquest curs monogràfic. Es prepararan algunes de les receptes més típiques del país i tastarem alguns elements de la seva cultura: Svíčková i Štrůdl.

Tallerista: Anna Mozikova

  • Accessible

Cursos relacionats

Hamburgueses veganes gourmet

Tipus: Cuina
Quan: 05/07/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes

Smoothies refrescants

Tipus: Cuina
Quan: 08/07/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes

Coreografies aèries en tela, trapezi i cèrcol

Tipus: Circ
Quan: Del 10/07/2024 al 17/07/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes

Fem conserves amb fruites i verdures

Tipus: Cuina
Quan: 10/07/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Obertes