Esteu aquí

'Eva contra Eva' es va poder veure per primer cop al Teatre L'Artesà

Residència artística, programació expandida i entrades exhaurides per a l'adaptació teatral de Pau Miró, dirigida per Sílvia Munt

Cartell de l'obra 'Eva contra Eva'

dimecres, 15 gener, 2020 - 11:00

Aquest diumenge 12 de gener es va poder veure per primer cop l'obra Eva contra Eva, adaptació lliure de Pau Miró de la pel·lícula del 1950, Tot sobre Eva.

La productora teatral Bitò ha estat de residència artística al Teatre L'Artesà durant la setmana passada per posar a punt aquesta obra dirigida per Sílvia Munt i ha volgut que fos just aquí la seva primera mostra. Amb un càsting d'excepció, com ara Emma Vilarasau, Nausicaa Bonnín, Eduard Farelo, Andreu Benito i Marissa Josa, en Pau Mirò ha donat una volta a aquest clàssic de la meitat del segle passat apuntant a temes tan diversos i actuals com el precariat de les professions artístiques, els clixés i la seva vigència, passant per un imaginari oníric inspirat a diferents clàssics del cine.

El diumenge la Sala Gran de L'Artesà es va omplir, exhaurint entrades gairebé fa un més, però tothom, tant qui hi ha assistit com qui no, ha pogut gaudir de la Programació Expandida organitzada en col·laboració amb el Centre Cívic Palmira Domènch del dissabte 11. En aquesta ocasió, més de 40 assistents s'han endinsat en el món d'Eva contra Eva gràcies a la projecció de la pel·lícula Tot sobre Eva (All about Eve) de Joseph L. Mankiewicz, amb posterior xerrada amb l'autor de l'adaptació Pau Miró.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 25 juliol, 2024 - 11:15

Al novembre, nova edició del festival Indisciplinats a la ciutat del Prat

L’Artesà, La Capsa i els centres de la xarxa /Unzip preparen un any més el...

dimecres, 24 juliol, 2024 - 14:45

La 21a Trobada de Dones del Prat ja té data i hora

Inscripcions obertes

divendres, 19 juliol, 2024 - 18:00

Dispositiu de Cançó Protesta Experimental: proposta seleccionada a la modalitat Música i Territori de la Convocatòria /Unzip 2024!

Ivó Valdivielso i Òscar Martínex ens proposen la creació popular i la...