Esteu aquí

Veus pratenques reobren la Sala Gran de L'Artesà

La programació d'octubre i novembre del Teatre L'Artesà dona el tret d'inici amb la versió radiofònica de La importància de ser Frank

Foto: Inma Quesada

dimarts, 13 octubre, 2020 - 10:45

Diumenge 11 d’octubre, en doble sessió a les 12 i a les 18 h, el Teatre L’Artesà ha inaugurat temporada amb una adaptació radiofònica d'un dels retrats més àcids i divertits que s'han fet mai sobre la hipocresia social: l’obra del geni britànic Oscar Wilde, La importància de ser Frank.

L'obra s'ha gestat dins el Teatre L'Artesà on, després d'un càsting amb el director David Selvas -que també s'ha encarregat d'adaptar l'obra al format radiofònic-, sis actors i actrius del Prat han pogut prendre part als assajos presencials a la Sala Petita del teatre. Aquesta versió, musicada per la Paula Jornet, ha comptat amb les veus i interpretacions d’Esther Barcelona, Guillem Gefaell, Àngela Jové, Arnau Puig, Albert Riballo i Sílvia Sabaté. Aquesta proposta neix dins el projecte més ampli del Teatre L'Artesà i els centres d'Arts en Viu del Prat per donar suport i impuls a la creació local.

L'obra torna aviat en format radiofònic

Més de 200 partencs i pratenques han pogut gaudir de la peça a la Sala Gran de L’Artesà però la iniciativa de transformar l'obra en ràdio teatre neix a partir de la necessitat d'ajustar els aforaments a les mides de seguretat i la voluntat de fer més accessible el fet teatral a la ciutadania. Per aquest motiu L'Artesà comptarà amb la complicitat d'El Prat Ràdio per emetre l'obra dilluns 26 d’octubre, de 15 a 16 h, per a tots els oients de l'emissora amb alguna sorpresa més per aprofundir, entendre i anar una mica més enllà del fet escènic.



La importància de ser Frank (ràdio teatre)

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 18 juliol, 2024 - 11:00

Les entrades per a la nova temporada del Teatre L’Artesà, a partir del 8 d’octubre

El teatre tanca al juny una temporada amb més de 4900 entrades venudes i es...

dimecres, 17 juliol, 2024 - 12:00

Laboratorio de cápsulas del tiempo: projecte guanyador de la beca /UNZIP 'Art al barri'

Us convidem el 18 de setembre a la presentació-taller "El poderío de tus...

dimarts, 9 juliol, 2024 - 17:00

Segona edició del cicle de debats "SoPerifèric"

El passat 5 de juny vam parlar sobre sons migrants i pluralitat mà de Pigeon...