Esteu aquí

Classes en línia a L'Escola d'Arts en Viu

Des de divendres 30 d'octubre L'Escola manté l'oferta en format telemàtic

dimecres, 11 novembre, 2020 - 09:00

Les noves mesures Covid, aprovades per la Generalitat el dijous 29 d'octubre, van suspendre l'activitat presencial als centres educatius de règim especial no reglats, com és el cas de L'Escola d'Arts en Viu.

Des de l'endemà, L'Escola va posar en marxa els mecanismes per a donar continuïtat a les classes de tots els grups de música, dansa o teatre del centre a través d'una plataforma digital. 

La docència és manté adaptant les metodologies a la virtualitat i, tot i les limitacions lògiques que comporta la no presencialitat, es garanteix un acompanyament a tot l'alumnat, infants, joves i adults, durant aquest nou període de confinament. En aquestes classes es donen recomanacions de pràctica d'exercicis, s'ensenyen pautes d'estudi a casa, s'aprenen cançons, coreografies o elements teòrics en funció de l'edat i el nivell, i quan es possible, es toca, canta i balla. En algunes classes també es demana a l'alumnat que s'enregistrin els exercicis per poder-los visualitzar i comentar després.

La realització de les classes en línia és una mesura que té per objectiu que aquesta situació afecti el mínim possible el procés d'aprenentatge de l'alumnat. Des de l'Associació Catalana d'Escoles de Música ja s'ha manifestat al Departament d’Educació de la Generalitat el desconcert pel fet de ser l’única peça del sistema educatiu forçada a tancar, esperant que es pugui recuperar la presencialitat el més aviat possible.

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 18 juliol, 2024 - 11:00

Les entrades per a la nova temporada del Teatre L’Artesà, a partir del 8 d’octubre

El teatre tanca al juny una temporada amb més de 4900 entrades venudes i es...

dimecres, 17 juliol, 2024 - 12:00

Laboratorio de cápsulas del tiempo: projecte guanyador de la beca /UNZIP 'Art al barri'

Us convidem el 18 de setembre a la presentació-taller "El poderío de tus...

dimarts, 9 juliol, 2024 - 17:00

Segona edició del cicle de debats "SoPerifèric"

El passat 5 de juny vam parlar sobre sons migrants i pluralitat mà de Pigeon...