Esteu aquí

La Taula LGBTI del Prat s’obre a la participació ciutadana

dimarts, 6 abril, 2021 - 11:15

Al maig es posarà en marxa la Taula LGB­TI del Prat, un espai participatiu per im­pulsar accions, idees i col·laboracions en la implementació de polítiques LGBTI al municipi.

Aquest serà un pas més per dur a efec­te l’aprovació del Pla Local per la Diversi­tat Sexual, Afectiva i de Gènere. La taula estarà integrada per personal tècnic de l’Ajuntament i per tota aquella ciutadania, entitats i col·lectius que en vulguin formar part.

El paper del món local és primordial per promoure societats més igualitàries i respectuoses amb les diversitats i la llibertat i per això l’Ajuntament impulsa aquest espai a on encabir tots els agents que volen formar part en la lluita i la defensa dels drets de la comunitat LGTBI.

Voleu formar-ne part?

Si voleu participar a la Taula LGTBI contac­teu amb el Programa Municipal de Femi­nisme i LGTBI a les Cases d’en Puig, a través del correu LGBTI@elprat.cat o trucant per telèfon al 93 379 00 50, ext. 5600.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 4 octubre, 2024 - 13:30

El Prat aposta per a la prevenció del suïcidi aprofitant la commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental

El lema de la campanya és: “Parlem del suïcidi. Hi has pensat?”

dijous, 3 octubre, 2024 - 12:15

Arriba la nova edició del “Hype de les emocions”, el cicle de tallers per al benestar emocional dels i les joves

Els tallers començaran el 10 d’octubre i oferiran eines pràctiques per...

dijous, 26 setembre, 2024 - 12:45

La Festa Major comptarà de nou amb un Punt lila

La Festa Major del Prat comença demà i des de l’Ajuntament es treballa amb l’objectiu que tota la ciutadania pratenca pugui gaudir-la obertament. Un any més, s’acti...