Esteu aquí

Recta final de les formacions de l’Aula de Ciutadania

Encara us podeu apuntar a diferents formacions per dones, entitats i comunitats veïnals

dilluns, 31 maig, 2021 - 12:30

L’Aula de Ciutadania és l'espai de formació que s'organitza des de les Cases d'en Puig a través de cursos, tallers, conferències i xerrades. La seva edició de primavera està arribant a la seva fi però encara queden diferents activitats a les que us podeu inscriure.

El proper dimecres 2 de juny es durà terme la formació “Parlar en Públic, com superar la síndrome de la impostora?”, una activitat per obtindre eines per millorar les capacitats de parlar en públic.

El dilluns 7 de juny, serà el torn de conèixer què és i com s’utilitza el certificat digital a les comunitats veïnals amb la formació “Certificat digital per a les comunitats veïnals”.

Un dia després, el dimarts 8 de juny començarà una formació anomenada “Gestió de les cures en el moment actual, per a entitats” que estarà dividida en dues sessions i que pretén ajudar a les entitats locals a saber gestionar-se en aquests moments de canvis socials.

El dijous 10 de juny, es farà una formació per conèixer les noves formes de violència masclista sexual relacionades amb les xarxes socials. L’activitat “Violències masclistes 3.0: Ciberassetjament i porno revenja” farà referència a nous termes com són el sexting, stalking o la revelació de secrets etc..

Per altra banda, la gent gran del Prat té programada la formació “En xarxa”, una trobada per exposar i resoldre diferents dubtes sobre l’ús de les noves tecnologies.

Inscripcions

Us podeu inscriure a través del següent enllaç o a través del telèfon 93 379 00 50 ext. 5600.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 2 agost, 2024 - 12:15

L’equip d’Agents per a la Convivència, també present a la platja del Prat

La promoció de la convivència cívica arriba a tots els espais de la ciutat

dimecres, 31 juliol, 2024 - 14:30

Horaris d’estiu als serveis i equipaments municipals

Alguns equipaments i serveis municipals interrompen la seva activitat durant el mes d'agost i d'altres ofereixen una atenció en horari adaptat.  A con...

dimarts, 30 juliol, 2024 - 10:15

La gent gran també tria El Prat per a les seves activitats d’estiu

Enguany, han participat als tallers un total de 50 persones