Esteu aquí

Castell de Focs de Festa Major

L’espectacle de focs d’artifici tanca simbòlicament la nostra Festa Major. Durant anys ens hem acostumat a gaudir-los col·lectivament en espais amples de la ciutat amb la família o els amics. Aquest any tornarem a veure’ls des de casa. El castell es dispararà simultàniament des de diferents indrets de la ciutat de manera que tothom pugui veure una part, o si teniu possibilitats, els cincs castells alhora. 

Els espais on es dispararan seran els patis de les escoles Jaume Balmes, Pepa Colomer, Jacint Verdaguer i Josep Tarradellas, així com la zona de darrera de l’església. Com sigui es recomana no aproximar-se a cap dels espais doncs estan pensats per gaudir-los des de la distància i evitar les aglomeracions.

L’espectacle està dissenyat per la Pirotècnia Estalella i pensat específicament per als espais on es dispararan així com perquè es puguin veure des de la distància i des del balcó o el terrat de casa. 

Quan acabin l’espectacle començarem el compte enrere perquè la propera festa major sigui la que tota la ciutadania del Prat espera i ens puguem retrobar i abraçar-nos de nou.

Activitats relacionades

Jam Session al Bar de La Capsa

Tipus: Música
Quan: 13/10/2024 de 19:00 a 21:00 h
On: La Capsa

28è Aplec de la Tartana i 10a Plantada popular

Tipus: Festa popular
Quan: Del 20/10/2024 al 20/10/2024
On: Granja de la Ricarda