Esteu aquí

Tercera dosi de la vacuna a la residència municipal Penedès

Un total de 24 persones residents que ja havien rebut la pauta convencional han estat vaccinades avui per tercera vegada

Vacunació de la tercera dosi a la residència municipal de gent gran Penedès.

dimarts, 21 setembre, 2021 - 12:30

Un total de 24 persones han rebut avui la tercera dosi de la vacuna contra la covid a la residència municipal de gent gran Penedès. Aquestes persones ja van rebre la primera vacuna al gener passat, i la segona unes setmanes després. 

Les autoritats sanitàries recomanen administrar una tercera dosi de la vacuna a aquelles persones que tenen un risc alt que es produeixi una resposta immune insuficient amb la pauta convencional (dues dosis). Entre aquestes persones es troben les d'edat avançada que viuen a residències per a gent gran. Per contra, la tercera dosi no es recomana per a la població general. 

Marató de vacunacions al Prat

Al Prat es faran els propers dies dues maratons de vacunació, concretament al Centre Cívic Jardins de la Pau els propers dies 23 i 30 de setembre. Hi podrà acudir tota persona major de 12 anys i sense cita prèvia. Les persones menors de 16 hauran d'anar acompanyades d'una persona adulta responsable. 

Les vaccinacions es faran en horari de matí (de 9.30 a 13.30 h) i de tarda (de 15.15 a 19.15 h). Per rebre la vacuna cal portar la targeta sanitària o bé un document d’identitat vàlid.

Les autoritats sanitàries animen especialment les persones del grup d'edat d'entre 20 i 34 anys a vacunar-se contra la covid. Aquest col·lectiu és el que presenta actualment un dèficit de vaccinació més preocupant.
 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 8 juliol, 2024 - 14:00

La desfilada per commemorar el dia de l’Alliberament LGTBI omple de colors els carrers del Prat

La comunitat educativa i el teixit associatiu de la ciutat, claus de l’èxit...

dijous, 4 juliol, 2024 - 13:00

El conflicte entre Israel i el poble palestí tanca la temporada del podcast “Girem el món”

El programa és una col·laboració del Prat Ràdio i l’Ajuntament, amb el suport...

dijous, 27 juny, 2024 - 14:45

El barri de Sant Cosme, a punt per a les activitats d’estiu

El barri de Sant Cosme es prepara per donar el tret de sortida a les activitats d’estiu. Seran esdeveniments culturals coorganitzats en el marc del Pla ...