divendres, 4 març, 2022 - 11:30
La presentació de la XIII edició del Març Gastronòmic tindrà lloc dilluns vinent, 7 de març, al migdia. Serà a la seu de la Fundació Catalana de l'Esplai (Fundesplai), situada al Prat i que, en aquests moments, acull una mostra sobre alimentació sostenible i saludable sota el títol “Menja, Actua, Impacta”.
El Març Gastronòmic, emmarcat en les Festes de la Carxofa, està organitzat per l’Ajuntament del Prat, amb la col·laboració de l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) del Baix Llobregat. És l’activitat gastronòmica més arrelada al municipi i la comarca, on es dona protagonisme a la Carxofa Prat i al producte fresc del Parc Agrari i al pollastre Pota Blava. A més del Prat, també es realitzen activitats del Març Gastronòmic en una quinzena de municipis de la comarca i l’entorn.
L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, entre d’altres representants municipals, acompanyaran els representants del sector de la restauració i als productors i productores durant la presentació del Març Gastronòmic. També hi assistiran representants del Consell Comarcal del Baix Llobregat i de l’AMB, entre d’altres. Els padrins de la XIII edició del Març Gastronòmic, la xef Maria Nicolau i el director del Fòrum Gastronòmic, Pep Palau, també hi participaran.
Prèviament a l’acte de presentació, a les 11.30 h, es farà una visita a l’exposició “Menja, actua, impacta”. Posteriorment, a les 12.30 h, s’iniciarà la presentació i, despres, es farà un aperitiu de Carxofa Prat i Pota Blava. Moderarà l’acte la presidenta de Slow Food Barcelona, Chiara Bombardi.
CONVOCATÒRIA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ