Esteu aquí

Trastorns alimentaris: detecció i abordatge

Els trastorns alimentaris es caracteritzen per ser una alteració de la conducta, pensaments i actituds envers els aliments i l'acció de menjar. Són malalties greus que afecten no només a la salut física de les persones, sino també al funcionamient psicològic i social. La detecció temprana i tractament adequat millora molt el seu pronòstic encara que la prevenció des de la infància, tant en l'ámbit familiar com social, pot ajudar a prevenir la seva aparició. Durant la xerrada es parlarà dels diferents factors, tant nutricionals com psicològics, que ajuden a prevenir aquests trastorns i a mantenir una bona salut; de com podem contribuir, com a societat, a la seva prevenció. L'equilibri és el nostre aliat més gran en la lluita contra els trastorns alimentaris i contra l'obesitat.

Més informació a salut@elprat.cat o per Whatsapp 650 42 58 93.

Amb Isabel M. Sánchez-Díaz especialista en Psicologia Clínica i Doctora en Piscologia. Des del 2000, és psicòloga adjunta en la Unitat de Trastorns de la Conducta Alimentària i en la Unitat de Trastorns Obsesiu-Compulsius del Sevei de Psiquiatría de l'Hospital de Bellvitge-HUB.

La imatge correspon a la sessió feta el passat 17 de març de 2022, que va comptar amb més de 60 persones inscrites.

Activitats relacionades