dimarts, 26 juliol, 2022 - 15:00
El restaurant Catalina de Gavà va acollir, el passat 30 de juny, la presentació de la guia “L’Estiu al Baix 2022. NextLlobregat” en un acte que va comptar amb la presència de la consellera de Turisme del Consorci, Gemma Rodríguez, l’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, i el periodista i promotor de la iniciativa, Joan Carles Valero, entre d’altres autoritats d’ajuntaments i empreses de la comarca.
La guia proposa un recull de propostes per gaudir d'escapades al Baix Llobregat, una comarca que compta amb una important oferta de restaurants del col·lectiu Sabors de l´Horta, que treballen amb producte del territori. En aquest entorn, també destaquen nombrosos elements d’interès, com platges, boscos, edificis històrics i singulars i espais naturals de gran importància, com els del Delta del Llobregat.
Una dotzena de periodistes han elaborat aquesta obra per a la qual han entrevistat un centenar de personalitats, com xefs, guies, autors i autores i actors i actrius vinculats al territori. Totes aquestes personalitats han esdevingut amBAIXadors i amBAIXadores de la comarca per oferir les seves recomanacions dirigides a omplir aquest estiu de propostes que permetin al visitant conèixer els atractius turístics del Baix Llobregat. A més, la publicació recopila també una dotzena de recomanacions per gaudir de la lectura per part d’escriptors, escriptores i artistes de la comarca i un recull de receptes de catorze xefs del col·lectiu Sabors de l’Horta, protagonistes de la nova sèrie de televisió BenvinGUST al Baix Llobregat.
“Descobrir i tastar” la comarca és l’objectiu del programa de TV BenvinGUST al Baix Llobregat, que es va estrenar el passat 12 de maig i s’emet cada dijous a les 21 h a ETV-Televisió del Baix Llobregat. L’espai, conduït pel còmic i presentador Jordi LP, proposa un recorregut per tretze municipis de la comarca a través de la seva cuina i dels plats que xefs del col·lectiu Sabors de l'Horta elaboraran amb productes del Parc Agrari del Baix Llobregat.
El Prat serà el protagonista de l’episodi que s’emetrà el proper 28 de juliol. Neus Macías, periodista de la ciutat que col·labora al Prat Ràdio i al periòdic Delta, serà l’encarregada d’acompanyar Jordi LP per alguns dels atractius més destacats del Prat, com els Espais Naturals del Delta, la Granja Torres o els camps de carxofa del Parc Agrari. El recorregut acabarà a la cuina del restaurant Cèntric Gastrobar, on la xef Susana Aragón elaborarà una recepta amb producte local.
Un cop emès, el programa es podrà veure aquí.
divendres, 20 desembre, 2024 - 13:15
dijous, 19 desembre, 2024 - 13:45
dimecres, 18 desembre, 2024 - 14:30