Esteu aquí

Fer més i fer-ho millor!

Octubre  2022

Per a una gran majoria, s’han acabat les vacances. Espero que les hagueu pogut gaudir i, a qui les té encara pendents, us desitjo que les aprofiteu. Amb el final de l’estiu tornem a la feina, també a l’Ajuntament, i comencem a atendre de nou aquelles demandes que ens aneu fent arribar. Deixeu-me citar un parell de fites que s’han fet realitat aquests últims mesos.

Primera fita: a la fi, s’ha instal·lat la plataforma per facilitar l’accés des de la vorera a l’illa de contenidors de reciclatge que des d’Esquerra vam demanar desplaçar a la pl. dels Autobusos l’octubre del 2021. Han hagut de passar nou mesos perquè es prengués la decisió d’instal·lar-la, nou mesos d’incomoditats per al veïnat de la zona.

Segona fita: la plataforma única de la plaça de la Vila, que facilita l’accés a l’edifici històric de l’ajuntament. Diverses entitats feia anys que la reclamaven, però no es feia realitat! Ara fa tres anys que la mateixa zona de la calçada, davant l’ajuntament, es va aixecar per obres. Aleshores vaig demanar aprofitar-les per fer la plataforma única. Tanmateix, no ens van fer cas, amb l’excusa que tindríem problemes amb la circulació dels autobusos. Tres anys més tard, aquests problemes ja no existeixen? Es pot fer més i millor feina, prop de la gent i atenent amb més eficàcia les demandes de la ciutadania. Des d’Esquerra, així ho procurarem.

Per acabar, vull afegir que el mes de setembre ens porta dues dates importants: la Diada Nacional de Catalunya i la Festa Major. Vull desitjar-vos que la pugueu gaudir plenament, acompanyats per la família i les amistats. Bona Festa Major del Prat!


Jordi Ibern i Tortosa
@ERC_ElPrat 

Opinions d'altres mesos

Juliol 2024

Sant Jordi 2025

Jordi Ibern i Tortosa

Juny 2024

Som la teva veu

Jordi Ibern i Tortosa

Maig 2024

Fem possible els impossibles!

Jordi Ibern i Tortosa

Abril 2024

Fem que guanyi Catalunya!

Jordi Ibern i Tortosa