Esteu aquí

XIV Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

XIV Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

Del 23 de març al 23 d’abril, el Pota Blava, la Carxofa Prat i el producte fresc del Parc Agrari seran els protagonistes a 30 restaurants de 13 municipis del Baix Llobregat i el Barcelonès. La catorzena edició de les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat tindrà el Prat com a capital amb 10 participants, més que cap altre any, i ens permetrà degustar menús elaborats amb els productes més emblemàtics del Parc Agrari. El Celler All i Oli, Centric GastroDelta RestaurantEl RegustL'ÀpatLa Masia Emilio Sánchez, Mesón El Cortijo & Posa't Morat, Rustic, Sagnier - Fundació RubricatusSinfonia - Hotel Ciutat del Prat, seran els establiments de la ciutat os un podreu delectar amb propostes gastronòmiques elaborades especialment per a l'ocasió. 

La iniciativa, organitzada per l'Ajuntament del Prat en col·laboració amb l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) , s’estendrà cap a 13 municipis més del Baix Llobregat i el Barcelonès: Abrera, Barcelona, Begues, Castelldefels, Cervelló, Esparreguera, Gavà, La Palma de Cervelló, Martorell, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern.

Consulta tots els participants i descobreix els menús que us tenen preparats a marcgastronomic.com