Esteu aquí

S’obre el període de preinscripcions a L’Escola d’Arts en Viu pel curs 2023-2024

L’Escola d’Arts en Viu ofereix formació artística en música, teatre i dansa per a totes les edats amb propostes interdisciplinars.

dimecres, 3 maig, 2023 - 10:00

A partir del dilluns 15 de maig s’obre el procés de preinscripció per al proper curs de L’Escola d’Arts en Viu per a tots els diferents programes formatius que el centre ofereix. Les places vacants que s’ofereixen es publicaran el dia 8 de maig a través de la web del centre.

L’Escola disposa de programes per als més petits: són els programes d’Art en família (0-3 anys), en el qual participen pares, mares o acompanyants adults, i el programa de Sensibilització artística (4-6 anys) que combina la dansa, la música i el teatre.

Per a les 3 disciplines que ofereix L’Escola (música, teatre i dansa) s’ofereixen els programes Bàsics tant per a infants com per a joves i per a adults, els programes d’Aprofundiment en els quals hi ha una doble via segons intensitat A mida i Avançat, i per últim el programa de Preparació per a l’accés a grau superior.

L’Escola ofereix a tot l’alumnat a partir de Bàsic la possibilitat de cursar assignatures de confluència, que permeten gaudir de pràctiques interdisciplinars combinant la formació en música, teatre i dansa. Dins d’aquestes pràctiques, s’ofereix la possibilitat de participar en projectes artístics en col·laboració amb L’Artesà, en els que participen artistes en residència; són els projectes Artefactes Escènics i Pràctiques de creació.

L’Escola té un model d’organització descentralitzada i ofereix classes a diferents equipaments: Centre Cultural Torre Balcells, La Capsa, Teatre L’Artesà, Centre Cívic Palmira Domènech, Escola bressol La Granota, Escola Jacint Verdaguer, Escola Pepa Colomer, Escola Josep Tarradellas i Escola Sant Jaume.

Calendari:

  • Publicació de l’oferta de places vacants: 8 de maig
  • Preinscripcions: del 15 al 26 de maig
  • Matriculacions: del 3 al 13 de juliol

Tot el procés de preinscripció i matriculació es pot realitzar a través de la web de L’Escola elprat.cat/lescoladartsenviu

A la web també es pot consultar la normativa de preinscripció i matriculació i el sistema de tarifació social de què disposa L’Escola. L’atenció presencial al públic es realitza a Torre Balcells de 16 a 21 hores de dilluns a divendres.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 19 juliol, 2024 - 18:00

Dispositiu de Cançó Protesta Experimental: proposta seleccionada a la modalitat Música i Territori de la Convocatòria /Unzip 2024!

Ivó Valdivielso i Òscar Martínex ens proposen la creació popular i la...

divendres, 19 juliol, 2024 - 10:15

Comença el compte enrere per a la Festa Major 2024!

Del 27 al 30 de setembre, celebrem la festa més xamosa i més galana

divendres, 19 juliol, 2024 - 09:30

Tornen les recomanacions de sèries per l'estiu gràcies als Vermuts de sèrie

El diumenge 14 de juliol, la terrassa de la Palmira va rebre a la Paula...