Esteu aquí
Cuina Mediterrània
Moltes vegades hem sentit a parlar que per a la salut el millor és seguir la dieta mediterrània, però realment sabem de què ens estan parlant? En aquest curs ens endinsarem en diferents països de la Mediterrània i la seva cuina per treure'n l'entrellat. Els plats mediterranis estan plens d'història, mestissatge, comerç i conquesta. Però també ho estan als productes locals, a la temporalitat, al clima i a les seves tradicions.
Durant els tallers aprendrem a elaborar diferents plats i veurem que hi ha aliments comuns, però processats de diferent manera: hi ha molta diferència entre un puré de cigrons amb crostons de pa fregit i un hummus? I entre una pizza i una coca de recapte?
En cada sessió es treballaran 1 o 2 receptes segons la durada i complexitat d'aquestes. Hi haurà receptes de tota mena, des d'entrants fins a postres. Durant el taller es donaran trucs i recomanacions de com podem fer els plats més sostenibles aprofitant al màxim els recursos i els aliments.
Tallerista: Cesca Cuina Saludable
Cursos relacionats
Alimentem les nostres neurones
Tipus: Cuina
Quan: 20/11/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Tancades
Clínic d'afinació de bateria
Tipus: Música
Quan: Del 20/11/2024 al 27/11/2024
On: La Capsa
Inscripcions Tancades
Plats nadalencs
Tipus: Cuina
Quan: 21/11/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
Grup de pràctica d'impressió 3D
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: 21/11/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Tancades