Esteu aquí
Aula de Tast
L'Aula de Tast, també coordinada per Mònica Escudero, és una de les novetats d’enguany de la Fira Avícola. Hi trobareu tres sessions tècniques que us permetran descobrir les qualitats de productes com la Carxofa Prat i el Pota Blava de la mà de pagesia i xefs del territori.
– 17.30h · Carxofa Prat VS Green Queen. Taller de la mà de Mònica Escuder, la xef Susana Aragón i el pagès Marcel Tort (Ca N’Aleix de la Madrona), per diferenciar les dues varietat de Carxofa que es cultiven al Parc Agrari
– 18.15h · Vins & Carxofa Prat. Sessió amb 4 degustacions de Carxofa Prat, maridats per vins i caves suggerits per Cal Pere Tarrida i Celler Vinyes
– 19h · Cerveses Damm i Carxofa Prat. Maridatge de cerveses Damm i diferents degustacions de Carxofa Prat amb un Beer Sommelier de la marca.
Més informació sobre les altres activitats i propostes de l'Espai Gastronòmic de la Fira Avícola aquí.
Activitats relacionades
Descobreix el CRAM! (Visita dinamitzada)
Tipus: Proposta
Quan: 18/01/2025
On: Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins (CRAM)
El CRAM a fons
Tipus: Proposta
Quan: 18/01/2025
On: Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins (CRAM)
Com es rescata una tortuga marina?
Tipus: Proposta
Quan: 19/01/2025
On: Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins (CRAM)