dimarts, 12 desembre, 2023 - 09:45

Visita de final d'obres a l'avinguda del Canal

El Prat estrena un eix verd que creua la ciutat de nord a sud

El Prat de Llobregat gaudirà des d'aquesta setmana d'un nou eix verd i cívic amb la finalització de les obres de reordenació de l'avinguda del Canal. L'estrena d'aquesta remodelació, que ha tingut el suport dels fons Next Generation de la UE, incorpora un nou passeig verd que creua de nord a sud la ciutat, i que permetrà transitar des de l'estació de tren fins a la plaça de Catalunya. A més, les obres han servit per renovar i organitzar els serveis, amb l'endreça de les instal·lacions aèries i el soterrament dels creuament de cables, la reconstrucció del canal de reg, la renovació dels col·lectors municipals, el deplegament d'una nova xarxa d'aigua no potable i la renovació de la d'aigües potables, d'enllumenat i de fibra òptica, a més de la plantació d'una cinquantena d'arbres, on abans no n'hi havia cap. 

Paral·lelament, des de l’Àrea Metropolitana de Barcelona s'ha dut a terme l’obra de rehabilitació del col·lector de la carretera de l’Aviació, des de la plaça de Catalunya fins a l’avinguda de Verge de Montserrat.

Aquest dijous l'alcalde, Lluís Mijoler Martínez, i el tinent d'alcaldia de Projectes Urbans, Juan Pedro Pérez Castro, realitzaran la visita de final d'obres i atendran els mitjans per exposar els detalls de la mateixa.

 

CONVOCATÒRIA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ 

  • Acte:  visita a les obres d'ordenació de l'Avinguda del Canal.
  • Dia: dijous, 14 de desembre de 2023. 
  • Hora: 10:00.
  • Lloc:  cantonada del c/ Apel·les Mestres amb l'Avingunda del Canal. 

Compartir

A les xarxes