Esteu aquí

El Prat, guardonat amb tres Pajaritas Azules per la seva excel·lència en la recollida selectiva de paper i cartró

A més, la nostra ciutat ha rebut, per primera vegada, el premi “Pajarita Ilustre” pel seu compromís durant més de cinc anys amb la gestió sostenible del paper i cartró.

dimarts, 30 abril, 2024 - 11:30

La nostra ciutat ha tornat a rebre els màxims reconeixements possibles de Pajaritas Azules, tres premis que posen en valor el treball de l'administració municipal en la recollida selectiva de paper i cartró. Es prenen en compte 21 indicadors que analitzen diversos elements, com ara les característiques dels contenidors, les campanyes d'informació i sensibilització ciutadana, la qualitat del material recollit i el seguiment del procés fins al reciclatge final. Enguany, també s’han reconegut les millores significatives en els sistemes de recollida selectiva, especialment en el tancament dels contenidors blaus.

A més, aquest any s'ha lliurat el premi "Pajarita Ilustre" a aquelles entitats locals que porten més de cinc anys consecutius obtenint el reconeixement màxim, és a dir, tres Pajaritas Azules, ja que consideren que renoven any rere any el seu ferm compromís amb la millora contínua en la gestió de la recollida selectiva de paper i cartró. En total, tres entitats de la província de Barcelona han aconseguit aquesta distinció: l'Ajuntament de Barcelona, l'Ajuntament de Mollet del Vallès i el nostre Ajuntament.

Compartir

Noticies relacionades

Neteja

dilluns, 15 juliol, 2024 - 10:00

Els Serveis de neteja i jardineria s’adapten amb l’arribada de les altes temperatures

L’objectiu és evitar els moments de més calor durant el dia. Com ja es va fer...
Bus L22 Bellvitge

dimecres, 10 juliol, 2024 - 11:30

L22 funcionarà durant el mes d’agost

La línia que connecta la nostra ciutat amb l’Hospital Universitari de...