Esteu aquí

Racons de lectura per commemorar el Dia Mundial del Comerç Just

El 14 de maig es celebra el Dia Mundial del Comerç Just. 
Enguany es vol conmemorar aquesta jornada amb un seguit d'activitats per  sensibilitzar sobre les condicions insostenibles en les quals s’elaboren productes quotidians com la roba, el cafè, el sucre o articles d’higiene, generant desigualtats econòmiques, condicions abusives de treball, preus ínfims i explotació infantil.

Per aquest motiu, el programa d’activitats combinarà propostes teòriques i pràctiques, que pretenen fer reflexionar a la ciutadania sobre el poder de les persones consumidores al tenir en compte les repercussions locals i globals del nostre consum, per poder transformar el món en el qual vivim.

Durant tot el mes de maig, es duran a terme els següents Racons de lectura amb llibres especialitzats en la temàtica de comerç just, proporcionats per La Coordi i abarcant diverses edats:

  • Biblioteca Antonio Martín (del 13 al 18 de maig)
  • Escola Jaume Balmes
  • Escola Bernat Metge
  • Escola Joan Maragall

Els infants, també poden participar en un Concurs de Dibuix. Podeu consultar les bases en el següent enllaç:  https://lacoordi.cat/concurs-de-dibuix-de-comerc-just/


Per a més informació sobre la campanya del Dia Mundial del Comerç Just, podeu consultar la web de referència de la campanya:  www.jotrio.cat

 

 

Activitats relacionades

Bici, natura i Quinto Tapa Pota Blava

Tipus: Proposta
Quan: 20/10/2024
On: Espais Naturals del Riu

Jugateca de la platja: Acció Platges Met

Tipus: Proposta
Quan: 20/10/2024
On: platja del Prat (al costat del CMV)