Esteu aquí

Nit de Tapes al Mercat Municipal

El proper dia 6 de juliol arriba una nova edició de la Nit de Tapes al Mercat Municipal. Aquest esdeveniment tan esperat tindrà lloc de 20.00 h a 23.30 h i promet oferir una experiència culinària única a tots els assistents.

Durant la Nit de Tapes, les parades del mercat es transformaran per oferir una àmplia varietat de tapes elaborades amb els millors productes frescos i de qualitat que ofereixen. Des de plats tradicionals fins a propostes més innovadores, els visitants podran degustar una gran diversitat de sabors que reflecteixen la riquesa de la nostra gastronomia local.

Aquesta iniciativa no només permetrà gaudir de delicioses tapes, sinó que també oferirà una oportunitat per conèixer de prop els comerciants que dia a dia treballen per oferir els millors productes al mercat. La Nit de Tapes és una excel·lent ocasió per posar en valor la feina dels nostres comercials i fomentar el consum de productes de proximitat.

L’esdeveniment comptarà amb música ambiental per acompanyar la vetllada, creant un ambient agradable i divertit. A més, el pati estarà obert, de manera que es podrà ocupar tot l’espai del mercat, des de la sala gran d’exposició fins al pati, oferint més espai per gaudir de l’experiència.

No et perdis aquesta ocasió única per gaudir d’una nit plena de sabor i diversió al Mercat Municipal. Reserva la data al teu calendari i vine a degustar les millors tapes el proper 6 de juliol de 20.00 h a 23.30 h. T’hi esperem!

Ho organitza: l’Associació de concessionaris del Mercat Municipal.

  • Accessible

Activitats relacionades

Mercat de pagès

Tipus: Proposta
Quan: 20/07/2024 de 8:00 a 14:00 h
On: Plaça Pau Casals

Mercadet Setmanal de Sant Cosme

Tipus: Fira, mostra i mercat
Quan: Del 25/07/2024 - 9:00 h al 25/07/2024 - 14:00 h
On: Ronda del Sud

Mercat de pagès

Tipus: Proposta
Quan: 27/07/2024 de 8:00 a 14:00 h
On: Plaça Pau Casals