Esteu aquí

Enribera't a la fresca i al centre cívic aquest estiu!

Tria el teu estiu amb propostes per a tots els públics a la plaça Sant Jordi i al Ribera

dimecres, 19 juny, 2024 - 12:00

Arriben els mesos més calorosos de l'any, i des del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa organitzem diferents propostes a l'aire lliure i també a l'equipament, per continuar gaudint la cultura en bona companyia.

Encetem les propostes d'estiu amb una  trobada gastronòmica a la cuina del Ribera: "La Cocina de mi Vecina: Coca de Sant Joan". El divendres 21 de juny a les 17.30 h, aquest grup veïnal de pràctica culinària us convida a sumar-vos i per aprendre a preparar aquest dolç típic de la nit més curta de l'any. D'altra banda, L'Orquestra de Barri també celebra l'arribada de l'estiu amb una actuació oberta a tothom que vulgui passar una bona estona plena de ritme i alegria, el dimecres 26 de juny a les 20 h, al porxo de Torre Balcells.

Enribera't a la fresca dona bombo al circ

Enribera't a la Fresca és un cicle de propostes d'estiu que s'organitzen a la terrassa del Ribera i a la plaça Sant Jordi, per viure la cultura a l'aire lliure. Enguany el cicle compta amb quatre propostes  diferents, però totes relacionades amb les arts circenses. Els dijous, 27 de juny, 4, 11  i 18 de juliol, apropeu-vos a la plaça per gaudir del circ.

Comencem el dijous 27 de juny amb 'Circ en família', un taller de circ recomanat a partir de 6 anys, dinamitzat per les famílies que han participat d'aquest espai quinzenal de pràctica i experimentació al voltant del circ, amb l'acompanyament de Kanaya Circ. El primer dijous de juliol, comptarem amb Circ de Jocs i la seva proposta Circ Funky Experiencie un taller participatiu per a tots els públics amb una instal·lació de tècniques de circ i molt de ritme. El dijous 11 de juliol al vespre, la plaça Sant Jordi es convertirà, de la mà de Tub d'Assaig, en un Cabaret de circ per a tots els públics on els aeris, les acrobàcies i els equilibris seran els protagonistes. Per tancar aquest cicle, el dijous 18 de juliol convidem als més petits i les més petites de la casa a gaudir d'Apicirc: un espai de joc i experimentació sensorial ambientat en el circ, dirigida a infants de 0 a 3 anys.

Cursos i tallers d'estiu al Ribera

L'estiu sempre és una bona època per gaudir dels tastets culturals que organitzem als centres cívics. Des del Ribera, us proposem cusos i tallers en les línies de circ, 'fet a mà' i gastronomia. En la línia de circ, podeu iniciar-vos en les acrobàcies bàsiques a terra o treballar seqüències bàsiques aèries en coordinació rítmica musical (cal experiència en tela, trapezi i cèrcol). En la línia 'fet a mà' podeu apropar-vos al macramé creant la vostra pròpia jardinera, o aprendre a convertir les vacances en diaris creatius plens de lletres amb diversos colors, formes i mides amb un taller de lettering d'estiu. Si el que us agrada és el punt, aquesta és l'ocasió perfecta per aprendre a crear la vostra bossa amb dues agulles. La cuina del Ribera també estarà activa durant l'estiu, amb un taller al qual podreu descobrir receptes amb peix cru i transformareu ingredients marins frescos i sostenibles en plats exquisits i plens de sabor. Si sou més de dolç que de salat, el taller de dolços japonesos és la vostra millor opció per conèixer la preparació dels mochis i dorayakis. I no ens oblidem que la gastronomia també és per a infants! Si teniu entre 8 i 12 anys, podeu apuntar-vos al taller d'smoothies refrescants i aprendre a preparar aquestes begudes refrescants i nutritives.

Per acabar, compartim una proposta organitzada per l'AVV Sant Jordi-Ribera Baixa que ja comença a ser un clàssic del mes de juliol: la celebració del Dia del Soci/a, amb una bona fideuà i ballant al ritme del Duo Perfils.

Trobareu tota la informació de l'oferta formativa al web d’estiu i dels diferents equipaments.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 17 juliol, 2024 - 12:00

Laboratorio de cápsulas del tiempo: projecte guanyador de la beca /UNZIP 'Art al barri'

Us convidem el 18 de setembre a la presentació-taller "El poderío de tus...

dimarts, 9 juliol, 2024 - 17:00

Segona edició del cicle de debats "SoPerifèric"

El passat 5 de juny vam parlar sobre sons migrants i pluralitat mà de Pigeon...

dimarts, 9 juliol, 2024 - 12:30

3.500 infants i joves participen en casals i colònies d’estiu al Prat

El dia 25 de juny van començar els casals i colònies d’estiu per a infants i joves del Prat, amb una àmplia oferta...