Esteu aquí

El CRAM ofereix formació als centres educatius del Prat

Aquest projecte s’emmarca en el conveni que l’ajuntament estableix amb aquesta entitat i en la dinamització de la Xarxa “Al Prat, escoles més sostenibles”.

dilluns, 1 juliol, 2024 - 08:00

La Fundació CRAM ha creat un espai de formació per a professorat dels centres educatius del Prat, l’AULACRAM. Aquesta iniciativa sorgeix per donar resposta a dos necessitats detectades per l’Àrea d’Acció Ambiental de l’Ajuntament del Prat de Llobregat: l'interès pels equips de professorat i pel propi equip educatiu del CRAM.

L’espai d’aprenentatge ha estat dissenyat per oferir assessorament i eines als docents per dissenyar un projecte competencial centrat en conèixer el valor ecosistèmic de la platja del propi municipi i la riquesa biològica, identificar els principals impactes que els usuaris de les platja generen sobre el territori i aprendre com es fa un estudi sobre residus plàstics a la platja i com s’analitzen.

Durant el curs 2023-24 han participat docents de l’escola Jaume Balmes i a l’Institut Baldiri Guilera i el centre Can Rigol i tindrà continuïtat durat el proper curs escolar.

Compartir

Noticies relacionades

Neteja

dilluns, 15 juliol, 2024 - 10:00

Els Serveis de neteja i jardineria s’adapten amb l’arribada de les altes temperatures

L’objectiu és evitar els moments de més calor durant el dia. Com ja es va fer...
Bus L22 Bellvitge

dimecres, 10 juliol, 2024 - 11:30

L22 funcionarà durant el mes d’agost

La línia que connecta la nostra ciutat amb l’Hospital Universitari de...