Esteu aquí

El Prat homenatja Stefy Gallego, referent del bàsquet femení a la ciutat, després del seu recent comiat de les pistes

TEMES: Esports

L’alcalde Lluís Mijoler ha entregat el medalló del Prat a l’esportista en un acte celebrat al Saló de Plens del Consistori

Alcalde_stefy.jpg

Lluís Mijoler i Stefy Gallego

dijous, 4 juliol, 2024 - 11:30

L’Ajuntament del Prat ha acollit aquest dimecres a la tarda un homenatge a la pratenca Stefy Gallego, esportista del Club Bàsquet Prat que va jugar el seu últim partit el passat 4 de maig tancant així una trajectòria de més de 25 anys a les pistes i sempre amb equips de la ciutat. En l’acte, que ha tingut lloc al Saló de Plens del Consistori, l’alcalde, Lluís Mijoler, li ha entregat el medalló del Prat i ha volgut i volgut destacar que forma part de les “esportistes que representen amb orgull el nom de la ciutat”.

Stefy Gallego, que ha signat al llibre d’honor del municipi, és història del bàsquet al Prat. “Vaig iniciar-me als 11 anys en el món del bàsquet al Xavier Marcilla”, ha recordat en la seva intervenció. Les seves primeres cistelles van ser amb el Bàsquet Prat Femení la temporada 1999-2000 i, des de llavors, no ha deixat de formar part d’equips de la ciutat fins aquesta temporada. Tal com ha destacat, en aquest temps ha guanyat diversos campionats de lliga i ha assolit ascensos: “vaig començar a la categoria més baixa del bàsquet català i he acabat a la més alta”.

A banda dels èxits esportius, la jugadora ha volgut subratllat tot el que el bàsquet i el Prat han significat per a ella durant tots aquests anys: “he tingut la gran sort de fer la meva vida amb i pel Prat”. Cal recordar que Gallego ha estat entrenadora, és coordinadora dels Jocs Esportius Escolars i dirigeix un campus de bàsquet al Prat. “Ja sabeu que soc mestre: m’omple d’orgull contribuir en l’educació de tots els nens i nenes del Prat”, ha assegurat la ja exjugadora.

Tant l’alcalde Lluis Mijoler com Stefy Gallego han destacat el compromís del Prat amb l’esport. “És una ciutat 100% compromesa amb l’activitat física i l’esport i és una ciutat que estimo amb tot el meu cor”, ha declarat l’homenatjada.

Per acabar, Gallego ha reconegut que no sap que li depararà el futur però que sí sap que vol “formar part de tots els projectes que tinguin a veure amb l’educació i l’esport al Prat”. L’acte ha finalitzat amb l’entrega del medalló del Prat dissenyat per Manel Álvarez i amb un calorós aplaudiment cap a l’esportista per part de les persones que hi han assistit.

 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 24 juliol, 2024 - 14:45

La 21a Trobada de Dones del Prat ja té data i hora

Inscripcions obertes

dimarts, 9 juliol, 2024 - 12:30

3.500 infants i joves participen en casals i colònies d’estiu al Prat

El dia 25 de juny van començar els casals i colònies d’estiu per a infants i joves del Prat, amb una àmplia oferta...
Procés participatiu La granja

dijous, 4 juliol, 2024 - 14:15

Celebrada la sessió de participació ciutadana sobre la reforma de les pistes poliesportives de la plaça de la Granja Colomines

L’objectiu ha estat de presentar i debatre el projecte de reforma integral de...