Esteu aquí
La tardor a taula
En aquest taller coneixeràs els productes de temporada, sabràs com treure'ls profit i aprendràs a conservar-los millor. Parlarem de castanyes, moniatos, bolets de tardor, codony i bròquil, entre d'altres, la llista és tan llarga que ens permet jugar i treballar amb una gran diversitat d'ingredients en el seu millor moment. Farem servir les tècniques més adequades: coccions llargues per estofats, elaboracions curtes per destacar el producte, fregirem, cuinarem en cru, etc. A cada recepta explicarem el perquè de cada pas, i donarem consells per aconseguir el millor resultat.
Cursos relacionats
Alimentem les nostres neurones
Tipus: Cuina
Quan: 20/11/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Tancades
Clínic d'afinació de bateria
Tipus: Música
Quan: Del 20/11/2024 al 27/11/2024
On: La Capsa
Inscripcions Tancades
Plats nadalencs
Tipus: Cuina
Quan: 21/11/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
Grup de pràctica d'impressió 3D
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: 21/11/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Tancades