Esteu aquí
La tardor a taula
En aquest taller coneixeràs els productes de temporada, sabràs com treure'ls profit i aprendràs a conservar-los millor. Parlarem de castanyes, moniatos, bolets de tardor, codony i bròquil, entre d'altres, la llista és tan llarga que ens permet jugar i treballar amb una gran diversitat d'ingredients en el seu millor moment. Farem servir les tècniques més adequades: coccions llargues per estofats, elaboracions curtes per destacar el producte, fregirem, cuinarem en cru, etc. A cada recepta explicarem el perquè de cada pas, i donarem consells per aconseguir el millor resultat.
Cursos relacionats
Connecta Jove a la Palmira
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: Del 21/01/2025 al 11/03/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
Pilates dance (edició hivern)
Tipus: Dansa
Quan: Del 27/01/2025 al 31/03/2025
On: Centre Cívic Jardins de la Pau
Inscripcions Obertes
Sabors de l'horta
Tipus: Cuina
Quan: 27/01/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Calidoscopi literari: Història i ficció
Tipus: Lectura i escriptura
Quan: Del 27/01/2025 al 31/03/2025
On: Centre Cívic Jardins de la Pau