Esteu aquí
La tardor a taula
En aquest taller coneixeràs els productes de temporada, sabràs com treure'ls profit i aprendràs a conservar-los millor. Parlarem de castanyes, moniatos, bolets de tardor, codony i bròquil, entre d'altres, la llista és tan llarga que ens permet jugar i treballar amb una gran diversitat d'ingredients en el seu millor moment. Farem servir les tècniques més adequades: coccions llargues per estofats, elaboracions curtes per destacar el producte, fregirem, cuinarem en cru, etc. A cada recepta explicarem el perquè de cada pas, i donarem consells per aconseguir el millor resultat.
Cursos relacionats
English junior
Tipus: Idiomes
Quan: Del 08/01/2025 al 09/04/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Speak English
Tipus: Idiomes
Quan: Del 08/01/2025 al 09/04/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Monogràfic Audiovisual
Tipus: Fotografia i audiovisuals
Quan: Del 31/01/2025 al 21/02/2025
On: Escola d'Arts del Prat
Expressió artística conscient
Tipus: Dibuix, pintura i escultura
Quan: Del 31/01/2025 al 11/04/2025
On: Escola d'Arts del Prat