Esteu aquí

S'obre el pas inferior de Cal Penyasco des de la Ronda de Ponent

El tall previ i les actuacions de la zona corresponen a les obres de prolongació de l'autovia del Baix Llobregat milloren la mobilitat i les connexions en l'entorn metropolità de Barcelona.

dilluns, 8 juliol, 2024 - 13:30

Durant el dia d'avui es reobrirà el pas inferior de la C31 que permet accedir al parc agrari pel Camí Cal Penyasco, després d'un període de tancament necessari per dur a terme actuacions de millora en aquesta zona. Les obres formen part de la finalització de la prolongació de l'autovia del Baix Llobregat, en el tram que va des de la Ronda Litoral fins a l'Autopista de la C-32 (antiga A-16).

L'actuació consisteix en la construcció de 2,26 quilòmetres de la nova autovia B-25 i la remodelació dels enllaços del seu entorn, amb l'objectiu de millorar les connexions entre les infraestructures del Baix Llobregat. Amb la finalització d'aquestes obres, s'espera una notable millora en la mobilitat i la seguretat viària en aquesta part de l'entorn metropolità de Barcelona, oferint noves alternatives de transport i facilitant l'accés al parc agrari.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 9 juliol, 2024 - 14:00

Estat de les poblacions d'oreneta cuablanca a la nostra ciutat

Cada any el departament d’Acció ambiental de l’Ajuntament participa en el projecte Orenetes que organitza l’Institut Català d’Ornitologia (...
Procés participatiu La granja

dijous, 4 juliol, 2024 - 14:15

Celebrada la sessió de participació ciutadana sobre la reforma de les pistes poliesportives de la plaça de la Granja Colomines

L’objectiu ha estat de presentar i debatre el projecte de reforma integral de...
Platja Can Camins

dijous, 4 juliol, 2024 - 14:15

Tornen a funcionar les dutxes i rentapeus de la platja de Can Camins

Les altres dutxes es posaran en marxa durant els pròxims dies i totes...