Esteu aquí

La final de l’Eurocopa es podrà seguir aquest diumenge en una pantalla gegant a la plaça de Catalunya

“La final de l’Eurocopa suposa una ocasió per gaudir de l’esport de forma comunitària, amb les amistats i el veïnat, i aquesta pantalla vol facilitar-ho”, destaca l'alcalde, Lluís Mijoler

 (Federació Espanyola de Futbol).

dimecres, 10 juliol, 2024 - 12:15

La final de l’Eurocopa es podrà seguir al Prat a través d’una pantalla gegant que l’Ajuntament instal·larà a la plaça de Catalunya. D’aquesta forma tothom qui ho vulgui podrà seguir a l’aire lliure i en comunitat el partit se celebrarà el proper diumenge, 14 de juliol, a les 21h, i enfrontarà la selecció espanyola amb un altre finalista que sorgirà de la semifinal que les seleccions anglesa i holandesa disputaran aquest dimecres a les 21h.

La pantalla, de tres metres d’alçada i cinc d’amplada, tal i com ha anunciat l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler. “La final de l’Eurocopa suposa una ocasió per gaudir de l’esport de forma comunitària, amb les amistats i el veïnat, i aquesta pantalla vol facilitar-ho”, ha destacat. Mijoler també ha saludat que un dels equips que disputarà aquesta final sigui “un equip liderat per jugadors com Lamine Yamal, un català fill d’un marroquí i una guineana que aprofita els seus gols per reivindicar el seu barri de gent treballadora, Rocafonda de Mataró, fent amb els dits els darrers números del seu codi postal, el 08304. Amb aquesta pantalla gegant animarem l’equip liderat pel noi del 08304 des del 08820”, ha declarat Mijoler.

El partit arrencarà poc després de què aquest mateix indret, la plaça de Catalunya, aculli la finalització de les festes de Sant Pollín. El cercavila “Pobre de mi”,animat per la xaranga Xarangin,  que arrencarà a les 19h a l’Avinguda de Montserrat amb la del Remolar i passarà per l’Avinguda Gallart i Monés abans d’acabar a la Cerveseria Catalunya.

En anteriors ocasions en què la selecció espanyola havia arribat a la final de tornejos internacionals, com per exemple al mundial de Sud-Àfrica 2010, ja s’havien instal·lat pantalles gegants en diversos punts de la ciutat.

Compartir

Noticies relacionades

Junta Local de Seguretat 2024

dimecres, 12 juny, 2024 - 12:30

L’evolució dels delictes a la ciutat del Prat es manté estable, mentre s’escurça el temps de reacció policial

La Junta Local de Seguretat, que agrupa els diferents cossos que operen al...
Eleccions al Parlament 2024

dilluns, 13 maig, 2024 - 00:15

El PSC, el partit més votat al Prat en les eleccions al Parlament de Catalunya

ERC queda segona, seguida de PP i Catalunya En Comú, en uns comicis en què la...