Esteu aquí

Double Infinite

Double Infinite

Mal Pelo

“El cos és el centre del món de la experiència. És a través dels nostres cossos com a centres vivents de intencionalitat que escollim el nostre món i que el nostre món ens escull a nosaltres”

Merleau-Ponty

 

Amb el bagatge de trenta cinc anys de trajectòria que els ha consolidat com un dels referents de la dansa del nostre país, Pep Ramis i María Muñoz es retroben de nou en escena. En aquest format de duet Ramis i Muñoz s’han donat, en el recorregut de les creacions de Mal Pelo, espai i temps per aprofundir i descobrir nous territoris del llenguatge del moviment, el pensament i la dramatúrgia. Així és com varen crear Quarere (1989),  L’animal a l’esquena (2001), He visto caballos (2008) i El Cinquè Hivern (2015), quatre peces allunyades en el temps que van ser punts d’inflexió en la seva recerca escènica.

Ara, després de tancar el seu projecte entorn la música de J. S. Bach que va culminar amb Highlands, una ambiciosa i potent que vam poder gaudir a L’Artesà en 2023, tornen a un format íntim. Double Infinite és una peça feta des de la fragilitat, la senzillesa i l’amor per un ofici que els segueix interrogant sobre la identitat, l’individu, la comunitat o sobre el cos, el gran revelador de les pròpies potències. Un treball sobre el detall, la precisió del gest, el ritme i la intensitat del moviment.

Dues persones de seixanta anys, es troben amb la voluntat de preguntar-se sobre el que queda per imaginar, i proposen un viatge sensitiu a través dels dubtes sobre com construïm les nostres vides, les nostres relacions, i el nostre lloc.

Activitats relacionades

Concert: #Demo Los Eléctricos

Tipus: Música
Quan: 06/09/2024 de 21:00 a 23:00 h
On: La Capsa

NoDjSession: Funky Flavor DJ Set

Tipus: Música
Quan: 13/09/2024 de 21:00 a 23:00 h
On: La Capsa

Sessió informativa Apuntador@s 2024-2025

Tipus: Proposta
Quan: 17/09/2024 de 18:00 a 20:00 h
On: Centre Cívic Palmira Domènech