Esteu aquí

La 21a Trobada de Dones del Prat ja té data i hora

Inscripcions obertes

dimecres, 24 juliol, 2024 - 14:45

El proper dissabte, 14 de setembre, es durà a terme la 21a Trobada de Dones del Prat. Serà al centre cívic Sant Jordi - Ribera Baixa, a partir de les 10 h, quan les dones de la ciutat es donaran cita en aquest espai de retrobament, després de les vacances, que representa l’inici del curs feminista a la ciutat.

L’objectiu de la Trobada de Dones és promoure la participació de les dones a la vida de la ciutat, contribuir a la creació de xarxes entre pratenques, fer visible els diferents sabers col·lectius i també fomentar la relació intergenercional a través d’un discurs crític i feminista.

Dona i esport

Enguany, el tema central de la Trobada és la dona i l'esport. La jornada girarà entorn als beneficis de la pràctica esportiva i en com l’activitat física és una eina d’acció comunitària que genera un impacte positiu en la salut física i mental; en com millora la qualitat de vida i en com fomenta societats més actives i saludables.

La xerrada central serà a càrrec de la Dra. en ciències de l’esport i fisioterapeuta especialitzada en l’esport i osteopatia, Mónica Solana Tramunt. S'anomenarà "Dona i esport" i tractarà sobre la importància de realitzar exercici físic, i més concretament en els exercicis de força en la menopausa i la pre menopausa.

Tot seguit, es duran a terme diferents tallers que complementaran la xerrada central.

  • Dansa inclusiva: taller de moviment on el ritme no pararà, a càrrec de Isabel Pérez Cervera. (20 places)
  • Força i nutrició: taller amb una petita introducció a la nutrició i una part pràctica sobre exercicis de força pel dia a dia, a càrrec d'Eleva’t salut i entrenament. (50 places)
  • Benestar: pràctica de ioga suau i meditació. Exercicis de respiració i moviments suaus, per obtenir eines per desbloquejar i lliurar tensions acumulades al cos, a càrrec de Sara Goñi Mateos. (20 places)

Inscripcions

Per assistir a la 21a Trobada de Dones és necessària una inscripció prèvia. Es pot fer a través del següent enllaç.

Per a qualsevol dubte, es pot trucar al telèfon 93 379 00 50 ext. 5600 o escriure al correu dones@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 22 juliol, 2024 - 13:45

La Botiga acull el primer taller, sobre seguretat alimentària i inclusió social, del projecte EU Food Security HUB

El Grup ABD, entitat que gestiona el programa municipal de garantia...

divendres, 19 juliol, 2024 - 18:00

Dispositiu de Cançó Protesta Experimental: proposta seleccionada a la modalitat Música i Territori de la Convocatòria /Unzip 2024!

Ivó Valdivielso i Òscar Martínex ens proposen la creació popular i la...

divendres, 19 juliol, 2024 - 10:15

Comença el compte enrere per a la Festa Major 2024!

Del 27 al 30 de setembre, celebrem la festa més xamosa i més galana