Esteu aquí

Fidel a la seva cita els dies previs a la Festa Major, arriba una nova edició del Prat Nocturn

Aquest any tindrà lloc del 23 al 26 de setembre i la reserva de plaça es podrà realitzar a partir del dilluns 16 de setembre, a les 10 h

dimarts, 10 setembre, 2024 - 13:15

L’edició d’enguany del Prat Nocturn, la catorzena, tindrà lloc dels dies 23 al 26 de setembre, amb dues sessions diàries, a les 20.30 i a les 22 h. Els carrers del Prat es tornaran a convertir en escenaris on es barrejaran el teatre amb la història.

Com sempre nous personatges i noves situacions cobraran vida en un itinerari diferent que en aquesta edició arrencarà als Jardins de la Pau.

Aquesta edició s'endinsa en les distopies, amb escenes una mica esbojarrades que barrejaran personatges de diverses èpoques en una mateixa dimensió espai-temporal. Al final, però, la història posarà les coses al seu lloc.

El punt de trobada i d'inici serà als jardins de la Pau coincidint amb el 30è aniversari del primer centre cívic de la ciutat.

El Prat nocturn és una producció de l’Arxiu Municipal, amb la dramatització de les diverses escenes a càrrec del Teatre Kaddish. 

Tota la informació relacionada amb el Prat Nocturn, incloses les edicions realitzades fins ara, es pot consultar a la pàgina web El Prat Ocult.

L’activitat té places limitades i requereix inscripció prèvia. 

L’activitat és gratuïta, però cal reservar l’entrada, només en línia, a partir del dilluns  16 de setembre a les 10 h mitjançant aquest enllaç o, directament, a través de la plataforma elprat.Koobin.cat.  Cada persona pot reservar un màxim de quatre entrades.

Recordeu que les entrades s’esgoten molt de pressa, així que si finalment no podeu assistir a la sessió per a la qual heu fet la reserva, us demanem que contacteu a través del correu patrimonicultural@elprat.cat o telèfon 934 792 968 per anul·lar la reserva i permetre que altres persones puguin accedir-hi. Estigueu atents a la pàgina web perquè aquestes entrades es tornarien a posar com a disponibles a la plataforma de reserva. 

 

Recomanacions

L’activitat no està recomanada per a menors de dotze anys.

Les entrades es poden portar descarregades al mòbil o portar impreses

Us preguem que arribeu 15 minuts abans de l’inici de l’esdeveniment i seguiu les indicacions del personal.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 6 setembre, 2024 - 13:15

Nova oferta formativa de tardor

Els centres cívics i culturals inicien una nova temporada de l’oferta...

divendres, 16 agost, 2024 - 17:00

Un any més d’experimentació musical col·lectiva amb Antropoloops!

La Capsa i L’Artesà s’uneixen una vegada més per desenvolupar un projecte amb...