Esteu aquí

Recta final per a la lliçó inaugural del curs escolar 2024-2025

L’acte se celebrarà el dimarts 17 de setembre al Cèntric

dijous, 12 setembre, 2024 - 08:15

El proper dimarts 17 de setembre, a les 17.30h, el Cèntric Espai Cultural acollirà l’edició 2024-2025 de la tradicional lliçó inaugural, l’acte de benvinguda del curs per a famílies i alumnat que esdevé també un espai de retrobament i reconeixement de la comunitat educativa de la ciutat.

Enguany, Anna Forés, doctora en Filosofia i Ciències de l'Educació i llicenciada en Pedagogia per la Universitat de Barcelona, serà l’encarregada de la ponència, que durà per títol “Llegir el Prat, llegir en el món de la neurocomunicació”, en la qual ens explicarà el seu enfocament sobre els processos d'aprenentatge amb l'objectiu de potenciar i promoure el foment de la lectura, un punt de vista que ens permetrà difondre estratègies i pràctiques educatives compartides quant a comunitat i entorn.

Com cada any, també, comptarem amb l’actuació de l’Escola d’Arts en Viu, concretament d’un quartet de saxo. Igualment, es reconeixerà el professorat amb 25 anys de docència a la ciutat, així com l’alumnat que va obtenir les millors qualificacions acadèmiques de l'etapa postobligatòria. Com a novetat, també es farà una menció especial a l’alumnat que va destacar pel seu compromís educatiu, social i comunitari. Finalment, es farà un reconeixement a les AFA i AMPA del Prat en commemoració del 50è aniversari de la creació de la primera associació conjunta de mares i pares d'alumnes dels centres educatius de la ciutat.

L’acte disposarà d’espai de ludoteca infantil i clourà amb un refrigeri. L’accés està condicionat a l'aforament de l'auditori.

El podeu seguir en directe a través d’elprat.tv.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 12 setembre, 2024 - 12:45

El Rotary Club El Prat lliura les beques anuals i celebra el 25è aniversari de la convocatòria dels ajuts

Quatre estudiants reben un ajut de 1.000 € per finançar la matrícula del...

dilluns, 9 setembre, 2024 - 13:15

Més de 8.200 alumnes del Prat comencen avui el curs escolar

El 12 de setembre arrencaran les classes de batxillerat i formació professional

dimecres, 31 juliol, 2024 - 14:30

Horaris d’estiu als serveis i equipaments municipals

Alguns equipaments i serveis municipals interrompen la seva activitat durant el mes d'agost i d'altres ofereixen una atenció en horari adaptat.  A con...