Esteu aquí

Inici temporada d’activitats infantils a la Biblioteca Antonio Martin

Coincidint amb el començament del curs escolar, la sala infantil de la biblioteca torna a oferir diverses propostes

activitats_infantils_biblio

dimecres, 2 octubre, 2024 - 10:00

Per a totes les edats

A partir d'octubre, cal estar alerta per no perdre’s res de tota l'oferta d'activitats que comença ara i s'estendrà durant el curs escolar. Un dels objectius és cobrir el màxim de franja d’edat  entre els usuaris més joves. Enguany s’afegeix com a novetat un nou club de lectura. Tornen amb més força que mai els clàssics l’Hora del conte, l’Hora dels nadons, l’Illa de la lectura i l’oferta d’aprenentatge de l’anglès:

L’Hora del conte. Els dissabtes a les 12 h, professionals de la narració oral, transmetran la màgia dels contes. Recomanada per a famílies amb infants a partir de 4 anys.

L’Hora dels nadons. Activitat familiar adreçada a petits en general fins a 48 mesos, amb un adult actiu, participatiu i amb ganes de compartir una estona màgica amb el nadó. 

L’illa de la lectura. Taller adreçat a infants de 7 a 12 anys per potenciar el gust lector, treballar la comprensió lectora i descobrir diferents tipologies de llibres.

 Club de lectura infantil LIK LOK. Aquest club és la nova aposta d'aquest any. Un dimecres al mes, a partir de les 18 h, la sala taller de la biblioteca es converteix en un punt de trobada on compartir lectures. Activitat adreçada a infants de 10 a 12 anys

Totes les activitats són gratuïtes. Cal inscripció prèvia a online.elprat.cat excepte l'Hora del conte, que és entrada lliure.

Més informació a https://www.elprat.cat/cultura/biblioteca-antonio-martin/activitats-infantils-i-familiars

Activitats d’aprenentatge de l’anglès

Des del projecte Interseccions a l’àmbit de l’anglès i l'oferta formativa, s'aposta per acostar l’anglès a tota la ciutadania al llarg i ample de la vida de les persones. Impulsar projectes a tota la ciutat proposant aprenentatges vivencials i significatius a partir de la conversa i la pràctica d’aquesta llengua.

Destaquem les següents iniciatives, conduïdes per un auxiliar de conversa:

  • Kids Corner: adreçat a infants de 8 a 10 anys. Dilluns a de 17 a 18 h

 A través d'una combinació d'activitats, històries, cançons, moviment,  aconseguirem crear un ambient sensorial i d'exploració perquè els infants es diverteixin i aprenguin anglès de manera natural i sense adonar-se'n. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia a online.elprat.cat

Més informació a https://www.elprat.cat/la-ciutat/guia-cursos-i-tallers/kids-corner-6

  • Teenglish: adreçat a infants d'11  a 14 anys. Dimarts de 17.00 a 18.00 h.   Pretén incentivar el gust per la llengua, consolidar el que s’ha après a classe als seus centres educatius tot passant una bona estona. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia a online.elprat.cat

Més info: https://www.elprat.cat/la-ciutat/guia-cursos-i-tallers/teenglish-0

  • Story telling: adreçat a públic general de la sala infantil. Dimecres de 17.00 a 18.00 h. La biblioteca convida a passar una estona divertida tot practicant la llengua anglesa amb l’acompanyament d’un auxiliar de conversa nadiu. Activitat gratuïta. No cal inscripció.

Més info: https://www.elprat.cat/la-ciutat/guia-agenda/story-telling

Serveis actius de la Biblioteca   

El servei de préstec EBiblio ofereix llibres, revistes i pel·lícules en format electrònic, així com la consulta del fons bibliogràfic al catàleg col·lectiu Aladí i  al catàleg AtΣna.

Són diverses les vies de comunicació a través del correu de la biblioteca b.prat.am@diba.cat, al telèfon 933 705 152, les xarxes socials, Facebook i Instagram i al web de la biblioteca.

Objectius

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 3 octubre, 2024 - 10:00

Els projectes de L'Escola d'Arts en Viu a IntersECCions inicien el curs

L'Escola participa de 12 projectes de l'àmbit artístic des de la música, el...
centric_cultura digital_jorge carrion_foto Beto Gutiérrez

dimarts, 1 octubre, 2024 - 10:00

El Cèntric presenta un nou cicle que convida a reflexionar sobre l’impacte de la IA en àmbits com l'art, el periodisme, la cultura o la política

Coordinat per l’escriptor i crític cultural Jorge Carrión, el cicle comptarà...

dijous, 26 setembre, 2024 - 13:45

El Prat Nocturn, un clàssic dels actes previs de la Festa Major

Més de 2.800 persones reviuen el passat del Prat a través d'una experiència...