Esteu aquí

Vaga de la plantilla de neteja urbana de FCC: serveis mínims

Es recomana minimitzar els residus i potenciar el reciclatge durant l’aturada, que durarà des de la nit de dijous a divendres fins a la matinada de dilluns

Neteja

divendres, 27 setembre, 2024 - 09:30

El personal de neteja de FCC ha declarat una vaga en el marc de la negociació del conveni laboral d’aquesta empresa, que presta els serveis de neteja urbana a la ciutat del Prat de Llobregat. Aquesta vaga s’inicia el 26 de setembre, dijous, a la nit i durarà fins el 30 de setembre, dilluns, a la matinada.

En aquest context, la Generalitat ha decretat els següents serveis mínims: la recollida de la brossa orgànica es farà cada 48 hores -com es fa habitualment-, la de rebuig cada 72 hores. El servei de recollida del vidre i el paper es prestarà al 50% del que és habitual, i el servei de deixalleria al 25% (aquest divendres i aquest dissabte estarà oberta de 10h a 12h). Pel que fa al de recolllida mobles, el servei de divendres 27 es trasllada a dimarts 1 i el de dissabte 28 al dimecres 2. Així mateix, caldrà netejar els entorns d’equipaments sanitaris i escolars i dels mercats. Els serveis mínims també preveuen la recollida dels residus que es generin en els actes lúdics programats en el marc de la Festa Major.

Preguem que disculpeu les molèsties i que ens ajudeu a mantenir la ciutat neta. Podeu contribuir-hi minimitzant els residus, evitant la generació de rebuig i optant en la mesura del possible per la tria de les brosses orgànica, de vidre i de paper, que són les que més es recolliran.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 18 octubre, 2024 - 15:30

40 anys de l’Agrupació Fotogràfica del Prat

Per culminar l'any ple d’activitats, entre els mesos de setembre i desembre l...
CRAM

divendres, 18 octubre, 2024 - 13:15

Més activitats gratuïtes al CRAM pels pratencs i pratenques

Fruit del conveni entre l’Ajuntament del Prat i la fundació de recuperació d...

divendres, 18 octubre, 2024 - 13:00

La Botiga celebra el seu tercer aniversari amb dues jornades per donar a conèixer el seu innovador model de garantia alimentària

Al mes de novembre es durà a terme al Prat un acte de commemoració en clau de...