Esteu aquí

Els projectes de L'Escola d'Arts en Viu a IntersECCions inicien el curs

L'Escola participa de 12 projectes de l'àmbit artístic des de la música, el teatre i la dansa

dijous, 3 octubre, 2024 - 10:00

Coincidint amb l'inici del mes d'octubre, els projectes d'IntersECCions d'arts en viu han arrencat la seva activitat. El professorat de L'Escola d'Arts en Viu ha iniciat l'entrada a les aules per dur a terme els diferents projectes d'aprenentatge artístic en col.laboració amb el professorat de cada centre educatiu. 

En total L'Escola d'Arts en Viu és present a 9 centres de la ciutat: són les escoles Jacint Verdaguer, Joan Maragall, Jaume Blames, Josep Tarradellas, Sant Jaume, Can Rigol, els instituts-escola del Prat i Pepa Colomer, i l'institut Baldiri Guilera. Són un total de 12 projectes, la gran majoria a nivells d'educació primària, però en alguns casos també a educació infantil o a educació secundària. D'aquests 12 projectes n'hi ha 4 centrats en la pràctica d'instruments musicals en grup, anomenats Entrevents, Entrecordes o Entretradis; n'hi ha 4 més centrats en la pràctica del Teatre i 2 més en la pràctica de la Dansa. A més hi ha dos projectes, concretament a l'etapa de secundària, que combinen diferents disciplines i per tant tenen un caràcter més interdisciplinar.

Els projectes de l'àmbit artístic d'IntersECCions tenen l'objectiu d'enriquir la formació en llenguatges artístics del'alumnat, des d'una pràctica vivencial, amb una mirada creativa i partint de l'experimentació, el joc, i les pràctiques escèniques. Les competències artístiques, així com les competències transversals que es deriven d'una pràctica com aquesta, s'aprofundeixen i amb elles es garanteix un accés més universal a les arts i la cultura.

Des de L'Escola d'Arts en Viu hi participen 16 professionals de les diferents disciplines, i passen per les aules d'aquests projectes un volum aproximat de 1500 alumnes, que estaran fent pràctica artística al llarg de tot el curs.

 

Compartir

Noticies relacionades

activitats_infantils_biblio

dimecres, 2 octubre, 2024 - 10:00

Inici temporada d’activitats infantils a la Biblioteca Antonio Martin

Coincidint amb el començament del curs escolar, la sala infantil de la...
centric_cultura digital_jorge carrion_foto Beto Gutiérrez

dimarts, 1 octubre, 2024 - 10:00

El Cèntric presenta un nou cicle que convida a reflexionar sobre l’impacte de la IA en àmbits com l'art, el periodisme, la cultura o la política

Coordinat per l’escriptor i crític cultural Jorge Carrión, el cicle comptarà...

dijous, 26 setembre, 2024 - 13:45

El Prat Nocturn, un clàssic dels actes previs de la Festa Major

Més de 2.800 persones reviuen el passat del Prat a través d'una experiència...