Esteu aquí

Jardins de la Pau dona inici a la temporada d'espectacles adreçats a públic familiar

Des d'octubre, el centre cívic es transforma en un espai ple d'històries i moments especials

The Bellhop

Estrena de l'espectacle The Bellhop el passat 6 d'octubre

dimecres, 9 octubre, 2024 - 11:00

El Centre Cívic Jardins de la Pau és un dels referents de la xarxa d'arts en viu de la ciutat, on s'hi programen regularment espectacles de teatre familiar. Aquest espai, especialitzat en teatre d'objectes, titelles i dansa, ha consolidat una àmplia experiència en aquests formats.

Els espectacles s’acostumen a adreçar a primera infància (1-3 anys) i/o  a infància, d'entre 3 i 6 anys, ja que la sala d’actes es converteix en un petit teatre, en el que els nens i nenes poden veure de molt a prop les titelles i els intèrprets, en un ambient familiar, còmode i molt proper. D’aquesta manera, es propicien primeres experiències teatrals des d’un equipament cultural de barri.

Un bon exemple va ser el passat diumenge 6 d'octubre, quan les famílies van poder gaudir de l’espectacle The Bellhop, de Hilarilar, Teatro de Marionetas, el primer de la nova temporada. Inspirada en l'edat d'or dels grans hotels, l'obra va fer riure petits i grans amb les aventures d’un botones maldestre que veu la seva rutina diària alterada per l’arribada d’una clienta exigent i refinada. Amb una combinació d’humor i poesia, The Bellhop va captivar el públic mentre explorava temes com la feina, la paciència i les sorpreses inesperades.

El proper 10 de novembre es podrà gaudir de la representació de l'obra L'Arbre de les Sabates per part de la companyia Pea Green Boat, un espectacle de titelles que parla dels desitjos i els propòsits a la vida. La història segueix en Tim, un nen que, en la seva recerca de la sabata esquerra perduda, emprèn un viatge ple de fantasia cap a un arbre molt especial, on descobreix més del que esperava. L'obra és recomanada per a famílies amb infants a partir de 3 anys, i les entrades ja es troben a la venda.

El 3 de gener de 2025 serà el torn de Dins del cau del Tabalet, una instal·lació escènica de petit format dissenyada per a infants a partir de 3 anys. Presentada per Farrés Brothers i cia., l'obra narra la història del petit Tabalet, un conillet que es queda sol al seu cau mentre la seva mare surt a buscar menjar. En la seva espera, haurà d'enfrontar-se a diversos perills del món exterior, però descobrirà que la seva mare i els seus amics sempre estan a prop per ajudar-lo. Aquesta producció immersiva explora temes com la valentia, l’amistat i la importància de la família. Com a novetat, destaca el fet que 2 dels 4 passis seràn en llengua anglesa. 

La temporada 2024-25 (que s'allargarà fins al mes d'abril) promet ser emocionant amb una àmplia gamma de tipologies de titelles que captaran l’atenció dels més petits. Des del teatre immersiu, fins a titelles de fil i de roba que donaran vida a relats fascinants. Cada espectacle oferirà un viatge únic ple d’imaginació, garantint moments divertits per a tota la família.

Podeu seguir les activitats dels propers mesos que s'anirà anunciant a través de l'Instagram i el Facebook de Jardins de la Pau i a l'agenda cultural.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 9 octubre, 2024 - 14:00

Tret de sortida a la preparació de la 22a Mostra d’Entitats

Com cada any per aquestes dates es comença a treballar una de les cites més importants per a les entitats de la ciutat, la Mostra d’Entitats. Eng...

dilluns, 7 octubre, 2024 - 14:45

La ciutadania torna a sortir al carrer per celebrar la Festa Major

La Festa Major d’enguany s’ha celebrat del 27 al 30 de setembre i la ciutat ha tornat a vibrar amb les activitats de cultura popular,...
Inaugurat el febrer de 1994, es va convertir en un punt de referència per entitats i  veïnat.

dijous, 3 octubre, 2024 - 18:00

Centre Cívic Jardins de la Pau: 30 anys d’un centre cultural al servei de la comunitat

El Centre Cívic Jardins de la Pau està d’aniversari. Fa ja 30 anys que es va obrir al públic 1994 i ...